Noutăți și comunicate

Taxi concerteaza din nou la Beraria H

26 iunie 2015
Taxi concerteaza din nou la Beraria H
Vineri, 26 iunie 2015, sunteți invitați de la ora 22:00 la un concert al trupei Taxi în Beraria H.

Prețul unui bilet este de 30 lei.

La începutul unei veri pline, care va duce trupa Taxi în majoritatea zonelor țării, Taxi susține un ultim concert pentru publicul bucureștean, cu care urmează a se întâlni din nou abia la toamnă. Pe parcursul verii trupa lucrează și la materiale noi cu care speră că își va surprinde plăcut fanii.

Concertul Taxi de la Berăria H va avea loc vineri, pe 26 iunie 2015. Trupa a ales acest spațiu pentru ultimul concert al verii în București, datorită entuziamsumui cu care a fost întâmpinată la concertul precedent.

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi face spectacol cu fiecare apariție. Umorul fin al lui Dan Teodorescu și pofta de a cânta a întregii trupe sunt ingredientele care conferă unicitate fiecărui concert marca Taxi. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerzsi Csongor și Dariu Neagu vă învită pe 26 iunie la Berăria H.

Pentru toți cei care și-au cumpărat deja bilet sau își vor cumpăra până luni 22 iunie 2015, inclusiv, trupa are un cadou: câte un cd. Acesta va fi oferit la intrare, în baza datei înscrise pe bilet.

Biletele sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara). Pentru biletele cumpărate online, plata se poate efectua se poate efectua cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1604175826498625/

Pagina trupei Taxi:
https://www.facebook.com/trupaTAXI



Evenimente recomandate

Top