Noutăți și comunicate

TARJA Turunen va sustine doua concerte in Romania in 2022

18 - 19 octombrie 2022
TARJA Turunen va sustine doua concerte in Romania in 2022
TARJA Turunen va susține doua concerte in Romania, in anul 2022. Primul va fi pe 18 octombrie 2022, la Arenele Romane, iar urmatorul va avea loc la /FORM SPACE din Cluj-Napoca, pe 19 octombrie 2022.


Informații despre concertele Tarja Turunen din 2022

TARJA Turunen, celebra solista indragita de mii de fani din toata lumea, va canta pe 18 octombrie 2022 la Arenele Romane din Bucuresti si pe 19 octombrie la /FORM SPACE din Cluj-Napoca. Primele 200 de bilete au pret earlybird.

Tarja Turunen este una dintre vocile scenei metal care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numara printre cele mai cunoscute soprane ale lumii, statut pe care la castigat atat dupa activitatea cu Nightwish cat si datorita carierei sale solo.
Dupa aproape un deceniu alaturi de Nightiwsh, carismatica artista a pornit un proiect solo care s-a bucurat de un succes la nivel international. A urcat pe scenele celor mai mari festivaluri din lume iar in cei 15 ani de cariera solo a lansat 5 albume de studio, cel mai recent, 'In the Raw' fiind oferit fanilor in 2019.

In cadrul materialelor lansate a colaborat cu artisti importanti ai scenei metal precum Bjorn Strid de la Soilwork, Cristina Scabbia de la Lacuna Coil, Tommy Karevik de la Kamelot, Alissa White-Gluz de la Arch Enemy, Joe Satriani sau Mike Terrana.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet iar primele 200 de bilete au preturi de early-bird.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top