Noutăți și comunicate

Targul de viniluri si UrbanImprint revin la SoundArt Festival 2023

18 martie 2023
Targul de viniluri si UrbanImprint revin la SoundArt Festival 2023
SoundArt Festival anunta noi activitati recreative in cadrul evenimentului maraton de anul acesta, care va avea loc pe 1 aprilie 2023, in Quantic Club din Bucuresti.

Astfel, Urbanimprint revine in cadrul festivalului cu noi lucrari impresionante, hand-made! Casti inspirate din The Mandalorian, expuse in premiera pentru publicul SoundArt, si, desigur, o noua reintalnire cu “Targul de viniluri” de la care nu trebuie sa lipsiti.

Vor fi cîteva sute de discuri de vinil, inclusiv o cutie sănătoasă cu metal & related (hard, heavy, industrial, metal-prog, post rock etc), dar și pop, reggae, disco, jazz etc.

Căștile create de Urbanimprint au scop decorativ. Cu toate acestea, ele pot fi si practice iar oamenii chiar le pot purta, le pot simți greutatea, textura și fiecare detaliu.

La prima ediție SoundArt, organizatorii mi-au oferit șansa să intru în lumea rock & roll-ului, având o afinitate foarte mare pentru scena stoner rock.
Așadar, totemul și toată ideea sa au pornit fix din cultura aceasta. Sunt foarte fericit că și după 6 ani este încă prezent în bar, iar oamenii se uită cu aceeași curizoitate pe care au avut-o și în ziua dezvăluirii.
Iar cu această ediție, inspirat de mood-ul filmărilor din The Mandalorian, am zis că stoner rock este fix ce aș asculta eu în acest univers post-apocalyptic și deșertăcios.
Sunt nerăbdător să fac reveal la noul proiect pe care îl pregătesc special pentru această ediție”, a declarat Luician Ionescu, artist si fondator Urbanimprint.

Urbanimprint:
IG - https://www.instagram.com/urbanimprint1/
FB - https://www.facebook.com/UrbanImprintDecor
TikTok - https://www.tiktok.com/@urbanimprint

Saptamana trecuta am dezvaluit si cateva detalii despre si expozitia Denei. Expozitia va contine 15 lucrari digitale semnate de Dena, artist vizual si profesor de arta din Brasov.

Lucrarile Denei va transpun intr-o altfel de lume, o lume fantastica, magica, plina de simbolism si suprarealism.
In cadrul expozitiei veti avea ocazia sa admirati cateva printuri inramate cu lucrari din colectia “Dena's Fantasy World”, precum si un video care contine imagini cu lucrarile artistei.

Abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:
  • Presale II: 150 de lei.
  • In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.
Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2023-80767/
2. Targul de viniluri si UrbanImprint revin la SoundArt Festival 2023Line-up complet:
  • Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia;
  • Mother of Millions – prog metal, Grecia;
  • Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia;
  • Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina;
  • Stonus – heavy rock, Cipru;
  • Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia;
  • Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta;
  • Gunshee – instrumental prog rock, Romania;
  • Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania;
  • Deaf Hombre – stoner rock, Romania.

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

“Dupa cele doua proiecte anterioare pe care le-am infiinţat si organizat, adică OST FEST si GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai..."luminos". Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul si artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.

SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!

SoundArt Festival 2023 FB event - https://www.facebook.com/events/889653232403713/
SoundArt Festival FB page - https://www.facebook.com/soundartfestival/


Evenimente recomandate

Top