Noutăți și comunicate

Tapinarii deschid concertul Rupa And The April Fishes din 25 mai

2 mai 2012
Tapinarii deschid concertul Rupa And The April Fishes din 25 mai
Trupa Tapinarii va canta deschiderea concertului Rupa And The April Fishes care va avea loc pe 25 mai in Hard Rock Cafe.

In anul 2001 Tapinarii sunt cei care au pus bazele curentului folk alternativ in Romania. Trupa activează din 2001 in formula Adrian Tănase (voce suavă si chitară) si Cosmin Covei (voce gravă). Trupa a lansat 8 albume, dintre care Ultimul supererou (2004) este considerat de unii critici prima opera folk din Romania. Tapinarii se manderesc si cu cele 8 videoclipuri, ce s-au făcut remarcate prin viziunea/caracterul neconventional.


http://youtu.be/9kKff35qjnI


Formatia Rupa and the April Fishes (SUA) aduce in Europa un show spectaculos, plin de culoare, dinamism si elemente multiculturale. Acorduri de sansoneta frantuzeasca, rascolitoare refrene latino, patimase sonortitati gipsy sau romantice melodii indiene, vor răsuna pe scena din Hard Rock Cafe, pe 25 mai.



http://youtu.be/IkpuAQIdoD4

 
Pretul biletelor diferă, in functie de categorie:
- Categoria VIP - 120 Ron (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD cu autograf)
- Categoria I - 90 Ron (loc la mese )
- Categoria II - 50 Ron  (fară loc)

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumpărător de bilet.

  

Biletele pentru show-ul Rupa & The Aprilie Fishes sunt disponibile in toată reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă McDonald's), Librăriile Adevărul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.myticket.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă