Noutăți și comunicate

Taking Back August lanseaza videoclipul single-ului ”Another Day To Live”

25 august 2022
Taking Back August lanseaza videoclipul single-ului ”Another Day To Live”
Formatia bucuresteana Taking Back August (Metalcore) revine in forta si lanseaza videoclipul single-ului "Another Day To Live"!

Bucatile live ale clipului au fost filmate in Cluj Napoca, in deschiderea concertului pe care celebra trupa germana Lord Of The Lost l-a sustinut in /Form Space.

"Another Day To Live" este extrem de punchy, riff-urile de chitara amesteca cu pricepere simplitatea cu tehnica, sectia ritmica are o forta fromidabila, iar vocea lui Alex Precup - care este atat furioasa, cat si disperata - te zdrobeste in mii de bucati!

Mort sa fii, si n-ai cum sa nu remarci synth-urile care dau piesei o sensibilitate aparte.

Vezi clipul piesei aici:
https://www.youtube.com/watch?v=weyPISc9aaM
Taking Back August se pregateste intens in aceste zile pentru concursul din cadrul festivalului Posada Rock 2022, concurs pentru care a pregatit un show special.

Taking Back August este o trupa de Modern Metalcore originara din Bucuresti, ce a luat fiinta in anul 2020 la initiativa muzicienilor Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bass), George Motei (chitara), Alex Iliescu (chitara) si Moroianu Gabriel (tobe).

In primii doi ani de existenta, Taking Back August a avut parte de foarte multe experiente si provocari, cum ar fi participarea la festivalurile Posada Rock si Metal Gates, iar solistul vocal Alex Precup, a participat si s-a clasat pe locul doi la Superstar Romania 2021!

Primul single, “Welcome Home” a fost lansat in octombrie 2020 alaturi de un lyric video.
Mesajul piesei, unul bine definit, a reusit sa depaseasca, cu mult curaj, barierele impuse de asteptarile ascultatorilor.

Dupa lansarea primului single, trupa a lucrat intens la primul material discografic, EP-ul, "The Devil’s Crown", lansat in luna septembrie a anului 2021.

Formatia a urcat pe scena alaturi de cunoscuta trupa germana Lord Of The Lost dar si de autohtonele White Walls, Implant Pentru Refuz sau E.M.I.L.

In prezent, cei 5 componenti ai trupei, compun piesele ce vor face parte de pe primul album de studio, album ce va vedea lumina zilei la sfarsitul anului 2022.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top