Noutăți și comunicate

Taking Back August lanseaza albumul 'Chrysalis', in club expirat

8 februarie 2024
Taking Back August lanseaza albumul 'Chrysalis', in club expirat
Taking Back August va lansa albumul 'Chrysalis' printr-un un concert în Expirat Halele Carol din București, joi pe 8 februarie 2024, începând cu ora 20:30. Valak și June Turns Black vor deschide concertul.


Informații despre eveniment

Taking Back August, trupa de modern metalcore din București, își lansează albumul „Chrysalis ” joi, pe 8 februarie 2024, la Expirat, Halele Carol. Tematica albumului îmbracă forma conceptului de Alpha și Omega, respectiv viață și moarte, unde viața stă pe un piedestal înconjurat de umbre.
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/93465/
  • Early Bird - 40 lei (primele 50 de bilete)
  • Pre-sale - 50 lei
  • At the door - 60 lei
  • Elevi / Studenți - 30 lei - disponibile at the door pe baza carnetului de elev, respectiv a legitimației de student
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Valak este o trupă de metal bazată în București. Primul album al trupei - "Snakes", abordează un stil de melodic death metal combinat cu metalcore, iar ce-l deal doilea - EP "Overlock: To absolute Zer0", adaugă și elemente de progressive metal în acest mix.

June Turns Black (2023) este una dintre cele mai spectaculoase noi apariții din scena metalcore din România, cu un stil pe care chiar ei îl definesc ca electronicore/screamo djent. Trupa bucureșteana a reușit sa atraga atenția înca de la primele piese lansate. În momentul de față au 3 piese lansate cu video oficial, și un EP de remixuri.

Un eveniment marca BandBook: www.bandbook.ro


Evenimente recomandate

Top