Noutăți și comunicate

Tableau Mort lanseaza albumul de debut

15 iunie 2019
Tableau Mort lanseaza albumul de debut
"Veil of Stigma. Book I: Mark of Delusion", albumul de debut semnat Tableau Mort, urmeaza a fi lansat pe 28 iunie in colaborare cu Loud Rage Music. Albumul a fost inregistrat in perioada iulie 2018 - februarie 2019 si mixat si masterizat de renumitul Neil Haynes la Parlour Studios (Marea Britanie), unde au mai lucrat printre altii si Dimmu Borgir, Samael sau Brujeria. Coperta poarta semnatura lui Alex Shadrin de la Nether Temple Design.

Precomenzile sunt acum disponibile aici:
(2)tableau-mort-lanseaza-albumul_LAQ3S0DHWHJHY.jpg
Fondat in noiembrie 2017 in Londra, Marea Britanie, de catre muzicieni de origine romana, sextetul Black Metal Tableau Mort are in actuala componenta fosti membri ai unor trupe ca Necrovile, Sin, Indian Fall sau Decease, toate cu o reputatie solida in underground-ul romanesc si nu numai.

Versurile si imaginea trupei sunt inspirate din Biserica Ortodoxa Româna. Muzica se bazeaza pe riffuri metalice puternice si melodice si încorporeaza elemente din alte genuri extreme metalice. Chiar daca la baza trupa abordeaza black metalul, TABLEAU MORTau optat pentru o productie moderna si este una dintre primele trupe de gen care utilizeaza elemente moderne (bass drops, etc) în muzica lor.


Componenta Tableau Mort

  • George Topor - chitara/clape/voce
  • Cristian Giurgiu - chitara
  • George Bratosin - tobe/ voce
  • Radu Vulpe - chitara
  • Marek Basista - bas
  • James Andrews - voce

Detalii contact

Tableau Mort
https://www.facebook.com/tableaumort/
https://www.instagram.com/tableaumortuk/
tableaumort@yahoo.com

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Top