Noutăți și comunicate

Tableau Mort anunta albumul de debut

26 mai 2019
Tableau Mort anunta albumul de debut
Fondat in noiembrie 2017 in Londra, Marea Britanie, de catre muzicieni de origine romana, sextetul Black Metal Tableau Mort are in actuala componenta fosti membri ai unor trupe ca Necrovile, Sin, Indian Fall sau Decease, toate cu o reputatie solida in underground-ul romanesc si nu numai.

Incepand cu septembrie 2018 Tableau Mort pregatesc calea primului material discografic oficial prin lansarea a doua single-uri: "Impending Corruption" si "Fall of Man", cel de-al doilea putand fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=5oFsbNIzn5g

"Veil of Stigma. Book I: Mark of Delusion" este titlul albumului de debut semnat Tableau Mort, album inregistrat in perioada iulie 2018 - februarie 2019 si mixat si masterizat de renumitul Neil Haynes la Parlour Studios UK, unde au mai lucrat printre altii si Dimmu Borgir, Samael sau Brujeria. Albumul urmeaza a fi lansat in vara acestui an in colaborare cu Loud Rage Music.

Versurile si imaginea trupei sunt inspirate din Biserica Ortodoxa Româna. Muzica se bazeaza pe riffuri metalice puternice si melodice si încorporeaza elemente din alte genuri extreme metalice. Chiar daca la baza trupa abordeaza black metalul, Tableau Mort au optat pentru o productie moderna si este una dintre primele trupe de gen care utilizeaza elemente moderne (bass drops, etc) în muzica lor.

Componenta Tableau Mort:

George Topor - chitara/clape/voce
Cristian Giurgiu - chitara
George Bratosin - tobe/voce
Radu Vulpe - chitara
Marek Basista - bas
James Andrews - voce

Contacte:

Tableau Mort
https://www.facebook.com/tableaumort/
https://www.instagram.com/tableaumortuk/
tableaumort@yahoo.com

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Top