Noutăți și comunicate

T-shirt Fest revine cu o nouă ediție

16 - 17 iunie 2018
T-shirt Fest revine cu o nouă ediție

În perioada 16 - 17 iunie 2018, comunitatea T-shirt România te așteptă la o nouă ediție T-shirt Fest, care va avea loc pe terasa şi interiorul Expirat Halele Carol (Str. Constantin Istrati 1, București). Intrarea este liberă!

Event: T-shirt Fest 2018

De la expozanți care mai de care mai interesanți, la activități precum workshop-uri de pictat pe tricouri, discuții libere, live drawing, expoziții de tricouri, muzică și relaxare, T-shirt Fest este locul perfect pentru a petrece în compania prietenilor, de a-ți găsi cele mai originale tricouri cu care să ieși în evidență oriunde ai merge, dar mai ales de a cunoaște oameni a căror pasiune pentru tricouri pot fi foarte inspiraționale!

Dacă ai trecut pe la festival și în edițiile trecute, știi foarte bine că întotdeauna vei descoperi ceva nou și vei pleca cu informații interesante despre ce poți face cu acest obiect vestimentar popular!

Mai multe informații despre toate activitățile vor fi anunțate curând!


Ne întâlnim și pe 31 mai la J'ai T-fest gallery!

(2)T-shirtFestrevinecuonou_gbtOIYVY.jpg

Nu mai e mult până la T-shirt Fest 2018, așa că dacă n-ai apucat încă să aflii prea multe despre festival, T-shirt România te invită pe data de 31 mai în grădina J’ai Bistrot din București.

Event: J'ai T-fest gallery

Te aşteaptă o expoziţie inedită de tricouri realizate de către artisţii Serebe, KEMWEAR şi Andreea TOMA.

De asemenea, te vei putea relaxa în minunata grădină J’ai Bistrot, unde va fi amenajat și un loc special în care vei putea afla mai multe despre programul festivalului din iunie și unde iţi vei putea dezlănţui creativitatea prin desenarea unui tricou care va fi expus în perioada 16 - 17 iunie la T-shirt Fest 2018.


Comunitatea T-shirt Romania este un integrator de informaţii destinat pasionaţilor de tricouri, ce facilitează dialogul între designeri, producători şi comercianți, și ajută brandurile românești să-și prezinte creațiile către publicul țintă- toate acestea contribuind la o evoluție pozitivă a industriei de tricouri.

Pentru alte detalii, nu ezitați să ne contactați la adresa contact@tshirtfest.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top