Noutăți și comunicate

Syn Ze Sase Tri si Neokhrome pentru prima data impreuna la Cluj-Napoca

22 octombrie - 17 noiembrie 2013
Syn Ze Sase Tri si Neokhrome pentru prima data impreuna la Cluj-Napoca
Duminica 17 noiembrie 2013: SYN ZE SASE TRI (Timisoara) si NEOKHROME (Ungaria)SYN ZE SASE TRI (bloodstained black metal/Timisoara)
http://www.reverbnation.com/synzesasetri
http://www.facebook.com/synzesasetri

Dupa showul incendiar de anul trecut, cand au cantat pentru prima data in Cluj-Napoca, duminica 17.11.2013 Syn Ze Sase Tri revine in inima Ardealului! Blackerii timisoreni revin cu decorurile si atmosfera dark cu care ne-au obisnuit, dar si cu o serie de piese in premiera, pe care le vor include pe ce-l de-al treilea album, prevazut sa fie lansat in 2014. Concertul de duminica 17 noiembrie face parte din turneul european pe care Syn Ze Sase Tri il va sustine la sfarsitul lunii noiembrie in 5 tari! NEOKHROME (cosmic black metal/Ungaria)
https://www.facebook.com/neokhrome
http://www.youtube.com/neokhromeofficial
http://http://www.reverbnation.com/neokhrome
http://www.neokhrome.hu

Una din putinele formatii black metal din Ungaria si, cu siguranta, singura trupa maghiara cu o directie avangardista si cu un sunet proaspat, Neokhrome ajunge pentru prima data si la Cluj-Napoca! Comparata de critica internationala cu trupe ca Arcturus, The Kovenant sau Susperia, cei de la Neokhrome vor veni cu un program care va include in principal piesele de pe "Perihelion", unul din cele mai elaborate albume lansate in 2012! TRUDA PUB (Str. Horea nr. 96-106, Cluj-Napoca).


Duminica 17 noiembrie 2013, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pret bilet: 15 lei 

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, tricouri, accesorii).

Concertul face parte din turneul "The Fall's Rising Tour", ce va mai include doua concerte in Romania: vineri 15 noiembrie, in Sibiu (Club Bohemian Flow) si sambata 16 noiembrie, in Bucuresti (Ageless Club). 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă