Noutăți și comunicate

Syn Ze Sase Tri la Ageless Club (Bucuresti) - singurul concert black metal in martie!

1 martie 2012
Syn Ze Sase Tri la Ageless Club (Bucuresti) - singurul concert black metal in martie!
Desi luna martie va fi plina de concerte, ascultatorii de black metal vor avea parte de un singur concert de profil: sambata 17 martie 2012, in Club Ageless (Bucuresti), unde Syn Ze Sase Tri va concerta pentru prima data in capitala!

SYN ZE SASE TRI (atmospheric black metal/Timisoara)

http://www.facebook.com/synzesasetri

Aflata inca de la primul album sub contract cu faimoasa casa de discuri italiana Code666 Records, SYN ZE SASE TRI este o prezenta constanta pe scenele europene. In premiera la Bucuresti, SYN ZE SASE TRI ne ofera o ocazie rara de a ne bucura de un show 100% black metal, trupa timisoreana fiind una din putinele formatii romanesti care mai abordeaza acest gen extrem. SYN ZE SASE TRI vor prezenta live atat piesele de pe albumul de debut, "Intre doua lumi", cat si creatii de pe urmatorul CD, pregatit sa fie lansat in scurt timp.

 

KA GAIA AN (folk metal/ Bucuresti)

http://www.kagaiaan.com
http://www.myspace.com/kagaiaan_band

KA GAIA AN este o stare de spirit, o revenire la obiceiurile autohtone, emotiile si viata spirituala. Cu o activitate sustinuta in underground, KA GAIA AN a devenit de-a lungul anilor un nume apreciat pe inca tanara scena folk metal dinRomania.

 

AN THEOS (folk metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/pages/AN-THEOS/211622288886210?sk=info
http://www.myspace.com/antheosband

Traditiile vechi romanesti, folclorul, dacii si mitologia ancestrala se regasesc in piesele formatiei AN THEOS. O trupa aparuta cu doar doi ani in urma, AN THEOS au debutat scenic in 2012, an in care isi propun sa lanseze si primul CD. O formatie cu aparitii scenice originale pe scena folk metal underground.


CLUB AGELESS
(Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti; Club Ageless este fostul Tehnic Club si se afla langa Policlinica nr. 3)

http://www.ageless.ro

Sambata 17 martie 2012, ora 20.30 (publicul are acces incepand cu ora 20.00)

Pret bilet: 20 lei (biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club)

Mijloace de transport: tramvaiele 1 si 19, autobuzele 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, inclusiv ale trupelor participante).

 
Concertul Syn Ze Sase Tri se desfasoara sub egida Metal Under Moonlight (emblema cu multe concerte de calitate organizate in ultimii 12 ani, precum Rotting Christ,  Cadaveria, Suicidal Angels, Let me Dream, Pungent Stench, Negura Bunget, Crossover, Magica,  Inactive Messiah, Ravencult, Grimegod, Kratos, L.O.S.T., Gothic, etc.).

 
Paginile oficiale ale evenimentului:

http://www.letsrock.ro/mum
http://www.facebook.com/events/229284657166579/

 

 

 

Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă