Noutăți și comunicate

SUR AUSTRU lanseaza albumul Obârșie printr-un concert in club Quantic

24 iunie 2021
SUR AUSTRU lanseaza albumul Obârșie printr-un concert in club Quantic
Sur Austru va susține un concert de lansare a celui mai nou album - Obârșie - în Quantic Club, joi, 24 iunie 2021, începând cu ora 18:30. Trupa Katara va deschide concertul, de la ora 19:30, urmând ca Sur Austru să intre pe scenă de la ora 20:30.

Biletele costa 50 lei online si 60 lei in ziua evenimentului. Biletele se pot achizitiona online.


Informații despre eveniment

Cei de la Sur Austru au lansat un nou album în februarie 2021, Obârșie - album care a primit recenzii foarte bune de la publicațiile de nișă din toată lumea. Lansarea unui album este motiv bun de celebrare, cel mai bine se ascultă un nou album live pe scenă, ceea ce anunțăm acum. Alături de Sur Austru vor urca pe scena și Katara – Melodic Death Metal din Arad. Salvați in calendar data de 24 iunie!

SUR AUSTRU
Adunând inspirație și emoție din estetica naturii, străvechi legende și uitate ritualuri, Sur Austru vă propune o călătorie atemporală printre misticele meleaguri ale Transilvaniei.
Sur Austru deschide noi porți și structuri sacre, dezvoltă sunetul albumului anterior și adaugă mai multe straturi de sunete, voci și coruri, o atmosferă sumbră și ceremonială, instrumente tradiționale sacre, totul într-unul album conceptual.
"Obârșie" înseamnă origine, indiferent dacă este sursa de apă din munte sau poate fi o ceremonie de inițiere. "Obârșie" ești TU!

KATARA:
Katara este o trupa de Melodic Death Metal care și-a început călătoria muzicală în 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greaca insemnand "blestem". Tema principala a trupei sunt "blestemele" de mai multe tipuri și văzute din mai multe perspective, adaugând scurte povești prin versuri.
Katara a lansat în data de 4 Ianuarie 2019 albumul de debut "The End”. Pe palierul liric acest album de debut are ca teme de referinţă: moartea, pierderea, tristeţea, suferinţa, iluziile neconcretizate ale vieţii, blestemele şi sfârșitul lumii. Muzical, acesta este pironit în limitele unui old school death metal fără compromisuri, cu inserţii simfonice datorate viorii.
În momentul de față, Katara e în faza înregistrării celui de-al doilea album, ”My November”.
Povestea ”legiunii blestemate” e gata de un nou capitol!

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top