Noutăți și comunicate

Sur Austru, Grimegod și Downfall la Qfest 2019 ziua III în Club Quantic

2 octombrie 2019
Sur Austru, Grimegod și Downfall la Qfest 2019 ziua III în Club Quantic
Între 30 septembrie - 5 octombrie 2019 sunteți invitați în Club Quantic la Qfest 2019. Miercuri, pe 2 octombrie 2019, pe scena din Quantic vor cânta Sur Austru, Grimegod și Downfall
. Accesul la eveniment se face de la ora 19:00.


Detalii despre Sur Austru

Sur Austru lansează primul album, Meteahna Timpurilor, în București, pe 2 octombrie, la Quantic. "Meteahna Timpurilor" este un album conceptual ce prezintă ciclul și anomaliile anotimpurilor actuale în Transilvania. Prezentăm simbioza actuală a frumuseții peisajului autohton care se confruntă cu dezastrele naturale cauzate în mare parte de defrișarea în exces a pădurilor, astfel dereglând balansul străvechi. Meteahna Timpurilor se va lansa pe piața mondială în data de 20 septembrie 2019 la prestigioasa casă de discuri Avantgarde Music din Italia. Albumul va putea fi achiziționat la concert sub formă de CD sau LP.


Detalii despre Grimegod

Înființată încă din 1991, cu 6 materiale discografice la activ, Grimegod este una dintre cele mai vechi găsti Underground din România. După o lipsă de mai bine de un an de pe scenele bucureștene, Grimegod revine în Club Quantic cu un show bazat pe albumul Wrong Roads și Under the sad and silent sky.


Detalii despre Downfall

Downfall este o trupă bucureșteană care și-a pus bazele în Decembrie 2016 și au fost catalogați ca abordând genul raw black metal. Combinația dintre muzica originală și temele nihiliste fac ca experiența publicului să fie unică.


Detalii bilete

AmBilet.ro: http://bit.ly/2lUXIXA
iaBilet.ro: http://bit.ly/2lZTuOE

Link eveniment https://web.facebook.com/events/500284357464149/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă