Noutăți și comunicate

Sunnata este headlinerul SoundArt Festival 2023

30 ianuarie 2023
Sunnata este headlinerul SoundArt Festival 2023
Trupa poloneza de doom metal, Sunnata, este headlinerul SoundArt Festival 2023, iar Gunshee si Deaf Hombre completeaza line-up-ul editiei care are loc pe 1 aprilie 2023, in Quantic Club.

Astfel, line-up-ul complet SoundArt Festival 2013 este alcatuit din Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina), Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (Romania), Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania) si Deaf Hombre (Romania).

Ca de fiecare data, SoundArt Festival se reinventeaza, iar anul 2023 nu face exceptie. De data asta, organizatorii va invita la o editie maraton, o doza soc de muzica si activitati care va incepe sambata in a doua parte a zilei si se va sfarsi duminica dimineata.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:
  • Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
  • Presale II: 150 de lei.
  • In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.
Sunnata – doom metal/dark psychedelia/grunge, Polonia

Cu al lor sunet colossal, Sunnata revin in cadrul festivalului dupa show-ul memorabil din cadrul editiei 2019. In 2021, trupa a lansat mult aclamatul album “Burning In Heaven, Melting On Earth”. In toti anii de activitate, Sunnata au urcat pe scena alaturi de Mastodon, Paradise Lost, Entombed AD, Rotting Christ, Sleep, Uncle Acid & The Deadbeats sau The Sword. https://youtu.be/FnPly6P1Xv8
https://sunnataofficial.bandcamp.com/album/burning-in-heaven-melting-on-earth
https://sunnataofficial.com/

Gunshee – instrumental prog rock, Romania

Muzica Gunshee se incadreaza in zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. In 2021 trupa a lansat primul album, "Friends Through Here" si a castigat si Marele Premiu si Premiul UndergroundMusic pentru originalitate in cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021. https://www.youtube.com/watch?v=QffKBjReKWc
https://gunshee.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/GunsheeBand

Deaf Hombre – stoner rock, Romania

Deaf Hombre sunt un trio de stoner rock galagios din sudul Romaniei. In urma cu putin timp trupa a lansat un clip oficial pentru single-ul Vagabond. https://youtu.be/XzlN7_m8Hto
https://www.instagram.com/deaf.hombre/
https://www.facebook.com/deaf.hombreSoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul, SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania.

SoundArt Festival 2023 FB event - https://www.facebook.com/events/889653232403713/

SoundArt Festival FB page - https://www.facebook.com/soundartfestival/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă