Noutăți și comunicate

Sunday Ladies' Night in Music Hall

1 mai 2011
Sunday Ladies' Night in Music Hall
Duminică, 01 mai 2011,  sunteți așteptați începând cu ora 19:00 în Music Hall la Sunday Ladies' Night.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Intrarea este liberă pentru doamne si domnișoare. Pentru informații și rezervări sunați la numerele de telefon: 0736941655 sau la 0758225591.
Adresa Music Hall : Åžoseaua Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, București http://www.musichall.ro

Music Hall, locul unde muzica de calitate este la ea acasă, este deschis 5 zile pe săptămână, de miercuri până duminică și găzduiește evenimente de mare ținută, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.

Faci parte din categoria sexului frumos ?... si n-ai plecat la mare... Atunci duminica, ti-am pregatit ceva cu adevarat special, pentru ca tu sa te distrezi si sa ai parte de momente memorabile alaturi de prietenii tai, o seara special creata pentru doamne si domnisoare !

Un colaj de piese muzicale PARTY SOUND, impreuna cu cele mai COLOURED cocktail-uri (din partea casei) ; cei mai SEXY barmani "¦dedicati reprezentantelor sexului frumos - "BARSHOW" !

Daca acest lucru inca nu te-a convins sa primesti invitatia noastra iti facem cadou si intrarea.

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou în viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat în imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor si amabil, venind astfel în întampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Sursa : Music Hall
http://www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă