Noutăți și comunicate

Suedezii de la Demonical si Centinex se alatura festivalului Metalhead Meeting 2015

7 noiembrie 2014
Suedezii de la Demonical si Centinex se alatura festivalului Metalhead Meeting 2015
Trupele suedeze de death metal DEMONICAL si CENTINEX vor canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.

Suedezii se se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Antimatter, Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.Formata in 2006 din membrii Centinex, DEMONICAL au la activ in ultimii 8 ani noua materiale de studio, EP-uri si compilatii si au fost prezenti pe toate marile scene din Europa. Centinex, pe de alta parte, e o trupa "kvlt" a metalului suedez, cu aproape 25 de ani la activ si 22 de apartii discografice care includ albume de studio, EP-uri si compilatii.

Trupa s-a reformat in 2014 dupa o pauza de 8 ani. Noul album al trupei, "Redeeming Filth", va fi lansat anul acesta pe 21 noiembrie via Agonia Records, iar o piesa noua de pe acesta, intitulata "When Bodies Are Deformed", poate fi ascultata aici: http://www.youtube.com/watch?v=O0SSrraoh8Y

Death metalul suedez original abordat de ambele trupe va aduce o pata de culoare in lineup-ul festivalului.

METALHEAD Meeting va anunta cat de curand si restul de cinci headlineri, pana acum pe afis fiind confirmati doar patru (Amorphis, The Sirens, Triptykon si Primordial) din totalul de noua, cate trei in fiecare zi.

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile earlybird (pana pe 1 decembrie) sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro si in retelele IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului la urmatoarele preturi:
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )

Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
- pana pe 1 decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC

In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.

Un eveniment marca METALHEAD
http://www.facebook.com/METALHEADMeeting


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă