Noutăți și comunicate

Subliminal Damage s-a inscris la Maximum Rock - Suport pentru Underground

9 aprilie 2014
Subliminal Damage s-a inscris la Maximum Rock - Suport pentru Underground
Trupa Subliminal Damage este originara din Iasi iar stilul pe care il "profeseaza"este un metal progresiv curajos, inspirat din grupuri ca Mastodon, Death, Lamb Of God, Animals As Leaders, Tool sau Six Feet Under.

Dupa spusele membrilor sai, grupul se opune autoritatii religioase si ridiculizeaza manipularea la care este supusa societatea de catre institutiile opresive.

Reamintim ca data de 15 aprilie este Ultima Zi cand trupele se mai pot inscrie la competitie. A ramas doar o saptamana in care formatiile ne pot trimite aplicatiile lor.
- Pana pe data de 15 aprilie, asteptam in continuare inscrieri.
- Aflati cum puteti sa luati parte la concurs.
- Puteti asculta piesele trupei Aici.Reamintim ca finala concursului "Maximum Rock - Suport Pentru Underground" se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 18 mai 2014.

Pentru ca trupele sa aiba ocazia sa ia parte la eveniment, acestea trebuie sa se inscrie, respectand pasii din regulamentul de pe Site.

"Maximum Rock - Suport Pentru Underground" a luat nastere in 2008 si este cu siguranta cel mai indragit concurs de muzica rock, live, din Romania, o rampa de lansare pentru formatiile tinere. Dintre formatiile premiate la editiile precedente, care deja si-au croit un drum pe scena underground din Romania amintim: Stilborn (locul 1 - 2010), Monarchy (locul 2 - 2010), White Walls (locul3 - 2010), Act (locul 3 -2009), Vespera (locul 1 - 2008), Krepuskul (mentiune - 2008).

Cat despre premii, acestea sunt oferite de catre Guitar Shop si constau in:
- Locul 1 - 5.000lei (Voucher)
- Locul 2 - 3.000 lei (Voucher)
- Locul 3 - 2.000 lei (Voucher)

Sumar:
- 1 februarie 2014 - 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
- 15 - 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
- 30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
- 18 mai 2014: Finala / Colectiv Club

Guitar Shop este distribuitor oficial in Romania pentru mai multe firme de instrumente muzicale printre care amintim: Fender, Jackson, Gibson, Epihone, Godin, Taylor, Gretsch, Roland, Boss, Dunlop, DigiTech, Meinl si multe altele, avand magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă