Noutăți și comunicate

Stratovarius si Sonata Arctica vor sustine 2 concerte in Romania

6 - 7 noiembrie 2023
Stratovarius si Sonata Arctica vor sustine 2 concerte in Romania
Stratovarius și Sonata Arctica vor susține două concerte în România in aceasta toamnă: primul va fi in /FORM Space din Cluj-Napoca, pe 6 noiembrie 2023 și al doilea va fi în Club Quantic din București, pe 7 noiembrie 2023. Support act: Induction. Primele 200 de bilete costa doar 99 lei.

Update: Timo de la Stratovarius are probleme de sanatate si nu poate canta nici astazi nici maine (Cluj-Napoca si Bucuresti). Programul se modifica, iar Induction si Sonata Arctica vor canta mai mult. Open Doors ramane tot la 19:00, concert Induction: 20:00-21:00, concert Sonata Arctica: 21:30-23:00.
Fanii care nu vor sa mai vina la concert pot primi refund daca intra pe iabilet.ro/retur pana sa inceapa concertul.


Informații despre eveniment

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Primele 200: 99 lei
  • Urmatoarele 200: 129 lei
  • In presale: 139 lei
  • La acces: 150 lei
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice, in momentul de fata avand un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior sub numele de Tricky Means.

In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica, iar in acelasi an au lansat albumul de debut 'Ecliptica'. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de formatii precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.

In toamna lui 2019, Sonata Arctica a lansat cel mai recent material de studio intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Discul a intrat in topurile unor tari precum Finlanda, Germania, Franta si nu numai!

Stratovarius, la fel ca Sonata Arctica, vin din Finlanda, bazele formatiei fiind puse inca din 1984, initial sub numele de Black Water, insa aceasta titulatura a fost folosita doar un an, formatia adoptand numele Stratovarius in 1985. Termenul lingvistic poarte numele de cuvant telescopat, reprezentand un cuvant format din combinarea a altor doua cuvine, in cazul de fata Stratocaster si Stradivarius.

In cei aproape 40 de ani de activitate au lansat 16 albume de studio, materiale care au cristalizat genul power metal aducand in acelasi timp si un adevarat aport in dezvoltarea symphonic sau neoclassical metalului.

Stratovarius este si va ramane un nume etalon al power metalului, influentand de-a lungul timpului zeci de formatii care au devenit la randul lor nume importante ale scenei de power sau symphonic.

Un eveniment METALHEAD.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top