Noutăți și comunicate

STRANGER VISION dezvăluie primul single - Strive - de pe viitorul album FAUST Act I: Prelude To Darkness

6 septembrie 2024
STRANGER VISION dezvăluie primul single - Strive - de pe viitorul album FAUST Act I: Prelude To Darkness
STRANGER VISION, trupa italiană de prog power metal, este încântată să anunțe lansarea Strive, primul single de pe noul lor album foarte așteptat FAUST Act I: Prelude To Darkness, care va apărea pe 8 noiembrie 2024. Inspirat de povestea atemporală a lui Faust, albumul se adâncește în temele profunde ale ambiției umane, ale goanei cunoașterii și ale eternei lupte dintre bine și rău.

Strive este o deschidere puternică pentru această călătorie conceptuală, surprinzând dialogul intens dintre Dumnezeu și Mefistofel despre condiția umană și căutarea necruțătoare a înțelegerii care definește caracterul lui Faust. Cu melodiile sale complicate și versurile evocatoare, Strive dă tonul unui album care promite să exploreze profunzimile emoțiilor umane și ale conflictului existențial.

Trupa împărtășește:
Faust ne-a fascinat întotdeauna ca operă de literatură. Este o reflecție profundă asupra dualității naturii umane și, cu acest album, am vrut să aducem acea poveste la viață prin muzica noastră. Străduința este un moment cheie în album, unde începe bătălia pentru sufletul lui Faust, și reflectă lupta care este esențială pentru călătoria lui. Această melodie este deosebit de specială, deoarece încapsulează esența a ceea ce vrem să transmitem cu Faust, alegerile pe care le facem și consecințele pe care le aduc - acestea sunt teme care rezonează profund cu noi și credem că ascultătorii noștri vor simți și asta.
Urmărește videoclipul pentru noul single Strive al lui STRANGER VISION acum: https://youtu.be/HoVoyUtzvmc

Despre noul album - Faust Act 1: Prelude To Darkness

Faust este un album concept ambițios care îi poartă pe ascultători prin narațiunea epică a călătoriei lui Faust, inspirat de capodopera literară a lui Johann Wolfgang von Goethe. Fiecare piesă explorează o fațetă diferită a personajului lui Faust și căutarea lui pentru cunoaștere, înțelepciune și, în cele din urmă, răscumpărare. Albumul îmbină sunetul power metal al lui STRANGER VISION cu profunzimea lirică și orchestrații complexe, oferind o experiență muzicală unică care provoacă și captivează.

Tracklist Faust:

  • PROLOGUE IN HEAVEN (1:39)
  • STRIVE (5:21)
  • NOTHING REALLY MATTERS (5:14) featuring James Labrie
  • LOOK INTO YOUR EYES (4:45)
  • TWO SOULS (4:53) featuring Angelica Patti
  • PROLOGUE OF JOHN (0:51)
  • IN PRINCIPIUM (5:16)
  • DANCE OF DARKNESS (4:32)
  • THE COVENANT (2:06)
  • CARPE DIEM (5:37)
  • FLY (3:41)
  • NEW LIFE (1:57)
Faust este disponibil pentru precomandă aici: https://linktr.ee/strangervisionband

2. STRANGER VISION dezvăluie primul single - Strive - de pe viitorul album FAUST Act I: Prelude To Darkness

Despre STRANGER VISION

Formată în 2019, STRANGER VISION s-a impus rapid ca o forță de luat în seamă pe scena power prog metal. Muzica lor este caracterizată printr-un amestec de riff-uri puternice, profunzime melodică și orchestrații bogate, atrăgând influențe de la trupe precum Savatage, Symphony X și Dream Theater. După succesul albumului lor de debut Poetica și a apreciatului Wasteland, STRANGER VISION continuă să depășească limitele metalului cu viitoarea lor lansare, Faust.

Pentru mai multe informații, vizitați www.strangervisionband.com și urmăriți STRANGER VISION pe rețelele sociale:

https://www.facebook.com/StrangerVision/
https://www.instagram.com/strangervision_band/
https://www.youtube.com/@StrangerVision
https://open.spotify.com/artist/09O0hbp66Yn3hJ3Ud1lzHp
https://www.tiktok.com/@strangervisionband

Sursa: STRANGER VISION via CMM GmbH: cmm-marketing.com


Evenimente recomandate

Top