Noutăți și comunicate

“Story” - noul videoclip Cuantune

17 iulie 2015
“Story” - noul videoclip Cuantune
“Story” este cel mai nou single Cuantune, un omagiu adus tuturor celor care aleg să fie autori, celor care își încep capitolele cu picioarele pe asfalt și le termină în lumina roșiatică a orașului văzut de sus.

https://www.youtube.com/watch?v=uMbm6kUEWHM

Orașul este plin de povești: colțul de stradă unde ne-am întâlnit pentru prima oară, aleile pe care ne-am plimbat, parcul unde am văzut răsăritul împreună. Orașul este jurnalul nostru unde notăm, fie că știm asta sau nu, poveștile nostre de zi cu zi. Iar printre toate aceste fragmente și paragrafe, dacă ascultăm atent, vom auzi un ritm...


Și dacă tot ai prins să simți beat-ul, ascultă și restul albumului Jazz Dance - sofisticat și plin de farmec urban. Îți va face poftă să redescoperi locurile tale preferate, cluburile undei ai dansat până în zori și cu siguranță te va inspira să-ți faci amintiri noi. Pune-ți căștile, dă-i un play și vezi ce vei descoperi.

Link “Jazz Dance”
https://www.youtube.com/watch?v=8VPKuZ79RIc



Proiectul Cuantune a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Videoclipul piesei “Story”, dar si cele mai noi informatii cu privire la activitatea trupei, concerte si alte aparitii ale membrilor CUANTUNE, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale:

http://www.cuantune.ro
http://www.facebook.com/cuantune
http://www.youtube.com/cuantune
http://www.reverbnation.com/cuantune


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top