Noutăți și comunicate

Stii cine este singura tobosara de metal greu din Bucuresti?

16 noiembrie 2013
Stii cine este singura tobosara de metal greu din Bucuresti?
Este Ella Negrescu, de la trupa de thrash metal Kamen. Pe Ella si pe ceilalti din formatia ei ii puteti (re)vedea live sambata 16 noiembrie 2013!


Despre acest concert, Ella ne-a spus: "Abia astept sa revin pe scena clubului Ageless si, evident, ABIA ASTEPT sa-i cunosc si sa cant alaturi de cei din Syn Ze Sase Tri! Pregatim ceva incendiar si, asa cum am promis, venim echipati cu un sound nou si un show calitativ, unde vom promova inclusiv EP-ul nostru de debut, "Self-Destruct". Va asteptam pe 16 noiembrie in Club Ageless alaturi de Syn Ze Sase Tri si de Neokhrome!"


Concertul trupei Kamen se desfasoara sub egida Metal Under Moonlight (editia a 35-a), iar in showul din 16 noiembrie 2013 vor mai canta Syn Ze Sase Tri (transylvanian bloodstained metal/Timisoara) si Neokhrome (cosmic black metal/Ungaria).Biletele costa 25 de lei (pret unic) si se vand la Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213).

Biletele mai pot fi comandate astfel:

- telefonic - 0722814991

- e-mail - titus@bestial.ro

- online: prin magazinul Letsrock (click pe poza din mijloc din partea dreapta)
SYN ZE SASE TRI
http://www.reverbnation.com/synzesasetri
http://www.facebook.com/synzesasetriNEOKHROME
https://www.facebook.com/neokhrome
http://www.youtube.com/neokhromeofficialKAMEN
http://www.reverbnation.com/KAMEN
http://www.youtube.com/watch?v=3Z_xSTcUJWs
2-Stii_cine_este_singura_tobosar_eLOLr94zy.jpg

Sambata 16 noiembrie 2013, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pret bilet: 25 lei

Mijloace de transport: tramvai 1 si 19 si autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statiile Tineretului si Eroii Revolutiei).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, accesorii).

Important: numar limitat de locuri pe scaune, recomandam sosirea din timp!

Concertul din 16 noiembrie este unul in spiritul undergroundului, fara jetoane, fara preturi diferentiate la bilete si fara interdictii aberante.

Syn Ze Sase Tri si Neokhrome vor mai sustine doua concerte impreuna, pe 15 noiembrie la Sibiu (Club Bohemian Flow) si pe 17 noiembrie la Cluj Napoca (Irish Music Pub).

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/168091703379222
http://www.letsrock.ro/mum

Credit foto: Catalin Corneanu.


Evenimente recomandate

Top