Noutăți și comunicate

Steve Vai vrea sa intre in Guiness Book Of Records

3 martie 2011
Steve Vai vrea sa intre in Guiness Book Of Records
Joi, 3 martie 2011, incepand cu ora 20:30 (ora Romaniei, respectiv 1:30pm EST) sunteti invitati pe https://www.berkleemusic.com/vai-live la lectia de chitara, deschisa tuturor doritorilor, indiferent din ce parte a lumii provin. Steve Vai, cu sustinerea prestigioasei Berklee College of Music, a pus la cale un eveniment extrem de spectaculos. Vai intentioneaza sa tina, online prin intermediul site-ului www.berkleemusic.com, lectia de chitara cu cei mai multi participanti care a avut loc vreodata in lume. Daca acest obiectiv va fi atins, evenimentul va fi inclus in Guiness Book of Records.

Pana atunci, cei care doresc sa ii puna lui Steve o intrebare, o pot face urmand acelasi link, https://www.berkleemusic.com/vai-live. Steve va alege 2 intrebari si le va raspunde in direct, chiar dupa lectia de chitara.

Recent, Steve Vai a postat pe contul sau de Facebook un testimonial video inregistrat de prietenul sau Nigel Tufnel, chitaristul solo al trupei Spinal Tap, care il sustine in acesta incercare curajoasa. Steve Vai este un chitarist, solist, compozitor si producator american de trei ori castigator al Premiilor Grammy. Vai a inceput in luna ianuarie a acestui an sa predea un curs online de tehnici de interpretare pentru chitara. Cursul este organizat de Berklee College of Music.

Berklee College of Music este una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant muzical din lume. Pe lista de studenti a acestui faimos colegiu se afla multe nume care au ajuns sa marcheze istoria muzicii moderne, printre care: Quincy Jones, Vinnie Colaiuta, Al Di Meola, Melissa Etheridge, Diana Krall, John Petrucci si Mike Portnoy (Dream Theater) si Steve Vai.

Credit foto: Larry DiMarzio.
Sursa: Star Management,
www.starmanagement.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă