Noutăți și comunicate

Stelele Rockului Romanesc se intorc la Arenele Romane cu o noua editie de colectie

4 noiembrie 2017
Stelele Rockului Romanesc se intorc la Arenele Romane cu o noua editie de colectie
Sambata, 4 noiembrie 2017, sunteti invitati la Arenele Romane din București, unde va avea loc ediția cu numărul trei a "Stelelor Rockului Românesc".

Prezentat inițial ca un eveniment Trooper&Friends, concertul "Scandal" s-a transformat într-o întâlnire între mai multe nume care au scris pagini importante de istorie în rock-ul românesc.

Alin Dincă, solistul Trooper, a declarat: "Se pare că după precedentele două ediții 'Stelele Rockului Românesc' pur și simplu nu mai reușim să facem producții mai restrânse. Am stat alături de colegii din Trooper și ne-am gandit ce moment memorabil să mai oferim publicului. Ne-am sunat prietenii și, din vorbă în vorbă, din trupă în trupă, am ajuns la concluzia că evenimentul ăsta trebuie să se numească 'Stelele Rockului Românesc'. Se adună aici o mulțime de găști cu greutate. Altar or sa vină cu energia lor incredibilă, Taine cu tehnicitatea aia minunată, Gothic ne sunt și ei alături - unii dintre deschizătorii de drumuri pentru o mulțime de trupe românești! C.A.S.H. nu aveau cum să lipsească! Puține trupe se pot lăuda cu atâtea piese minunate, atâta melodicitate... Chrom Dioxid sunt frații nostri. Trupă care în anii '90 rupea toate topurile rock din țara asta. Am vrut să avem pe scenă și o gască tânără. Iron Cross au multe lucruri de spus. O să îi vedeți la Arene. Despre Iris nici nu mai am ce să zic, de atâtea ori am vorbit despre ce înseamnă muzica lor pentru mine. Cristi Minculescu, Boro și Valter au acceptat invitația noastră și nu pot decât să le mulțumesc încă o dată pentru toate clipele în care mi-au fost alături în viața asta. Prieteni, trebuie neapărat să ne adunăm la Arene și să ne bucurăm încă o dată de toate găștile astea! Åži nu ne oprim aici! Avem multe alte surprize pentru voi în data de 4 noiembrie."

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley și a urcat pe scena alături de trupe de renume ale genului muzical precum Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP și mulți alții.

Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Pentru reîntâlnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

- 50 de lei intrare general;
- 70 de lei în ziua spectacolului.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top