Noutăți și comunicate

Stefan Banica va canta la lansarea noului single si clip Proconsul, joi la Hard Rock Cafe

16 aprilie 2015
Stefan Banica va canta la lansarea noului single si clip Proconsul, joi la Hard Rock Cafe
Joi, 16 aprilie 2015, trupa Proconsul va susține un super concert în Hard Rock Cafe din București! Pe lângă multă muzică live, invitați speciali și alte suprize, cei de la Proconsul vor lansa în cadrul show-ului noul lor videoclip, pentru single-ul "Aici cu mine", feat. Andra și Åžtefan Bănică.

Stefan Banica va veni la Hard Rock Cafe special pentru aceasta lansare si va canta alaturi de Proconsul.

""˜Aici cu mine' a fost la început doar un cântec dintre multele cântece compuse și produse în studioul nostru, Simplu Production. Jerryco i-a făcut un text care, după ce Bodo a tras linia vocală, ne-a inspirat să încercăm o colaborare inedită cu alți doi artiști consacrați de pe scena muzicală românească : Andra și Åžtefan Bănică. I-am sunat, le-am propus, ei au fost de acord și pe 16 aprilie o să puteți asculta și vedea ce a ieșit!", au spus cei de la Proconsul.

Piesa este compusă de Robert Anghelescu, Dragoș Dincă, Mihai Dumitrescu, Emanuel Gheorghe și Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco). "Inițial cântecul avea sound de twist, ceea ce îi venea ca o mănușă lui Åžtefan Bănică, însă după ce am trimis cântecul la mixaj și master, prietenul nostru George Popa ne-a prezentat o varianta mai radiofriendly și în care fiecare solist să fie pus în valoare, pe care am ales să o promovăm! "˜Aici cu mine' este dovada vie că muzica poate aduce împreună, în diferite proiecte, artiști care, chiar dacă în cariera proprie abordează stiluri diferite, pot să compună și să cânte împreună și pot aduce plus valoare muzicii românești!", au adăugat artiștii.

La spectacolul din 16 aprilie, pe scenă, alături de Proconsul, vor mai urca și Adda, Jerryco și Lucia Dumitrescu. Concertul începe la ora 21:30, iar biletele pot fi cumpărate online, de pe http://www.iabilet.ro dar și de la magazinele Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, cele 1500 de terminale selv-service ZebraPay din toata tara și direct de la Hard Rock Cafe.

Un Eveniment BetsMusic Live Concerts powered by MAGIC FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top