Noutăți și comunicate

Steelborn duce rock-ul la Suceava

7 iunie 2013
Steelborn duce rock-ul la Suceava
Vineri, 7 iunie 2013, incepand cu ora 22:00, cei din trupa Steelborn va sustine un concert la Suceava, in Clubul DEL`IRI PUB.

Trebuie sa va spunem ca este primul concert STEELBORN in Suceava si ne asteptam ca experienta noastra alaturi de prietenii rockeri din zona sa fie una dintre cele mai frumoase, asa ca de-abia asteptam sa-i intalnim.

"Orasul meu natal este Falticeni si astept cu nerabdare sa ma intorc acasa si sa cant pentru cei pe care ii cunosc si ii iubesc si care m-au sustinut pe intreg parcursul meu muzical. Stiu ca sucevenilor le place rockul si sunt convinsa ca atmosfera va fi una de neuitat! " - a spus Aura. In luna martie 2012, STEELBORN a lansat primul disc full lenght, intitulat "Trup de apa", intr-o atmosfera incinsa, alaturi de peste 500 de iubitori de rock autohton. Discul a fost primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat pe site-ul oficial http://www.steelborn.ro.

Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Danciulescu - voce, Mihai Danciulescu - chitara, Alex Botezatu - chitara, Robert Munean - bass si Catalin Gurau - tobe.


Evenimente recomandate

Top