Noutăți și comunicate

Steelborn – anunta invitatii speciali la concertul de lansare „Trup de apa”

21 martie 2012
Steelborn – anunta invitatii speciali la concertul de lansare „Trup de apa”
Joi, 22 martie 2012, Steelborn lanseaza albumul "Trup de apa" printr-un concert in Juke Box Venue.

Pentru ca lansarea primului album full length este un pas important in cariera unei trupe, evenimentul va fi demn de tinut minte: "nu vreau sa dezvalui prea multe, dar va pot zice ca evenimentul va avea doua parti, una mai alerta decât cealalta. Ca sa va faceti o idee despre cât de incinsa va fi seara va mai pot spune ca alaturi de noi, pe scena, vor ajunge Cristi Hrubaru (Rock FM), Coiotu si Balauru de la Trooper. Asadar, get ready to party!!" ne spune plina de entuziasm Aura, solista formatiei.

"Trup de apa" cuprinde 13 piese, ce vor fi cantate integral in seara de 22 martie 2012, in club Juke Box Venue. Albumul poate fi ascultat integral pe: http://www.steelborn.ro.

Pentru concert s-au pus in vanzare doua categorii de bilete: in picioare - 15 lei si VIP - 25 lei (loc la canapea, album inclus)

Albumul se va gasi in locatie,  in seara concertului.

Formatia Steelborn activeaza din 2010, in componenta Aura Pohoata - voce, Mihai Danciulescu - chitara, Alex Botezatu - chitara, Robert Munean - bass si Catalin Gurau - tobe.

In 2011 trupa a castigat competitia "Wanted Demo or Live," dobândind astfel dreptul de a evolua in fata a 55.000 de oameni, chiar inainte ca Jon Bon Jovi sa urce pe scena.

Palmaresul trupei include inca doua materiale discografice, EP-urile: "Intr-un vis" si "Un nou inceput".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă