Noutăți și comunicate

Spot video al concertului Orphaned Land in Romania

25 noiembrie 2011
Spot video al concertului Orphaned Land in Romania
Formatia ORPHANED LAND din Israel revine in Romania in data de 9 decembrie 2011 cu un concert ce va avea locin club The Silver Church Club din Bucuresti.

Evenimentul realizat printr-o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si sustinut de revista Maximum Rock, face parte din turneul "The Tour to OR Shalem", care promoveaza materialul "The Road To OR Shalom" lansat in 2011.

In deschidere vor evolua formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).

Formatia ORPHANED LAND este cunoscuta publicului din Romania atat pentru prezenta ei in cadrul evenimentelor Samfest (2006 - Satu Mare), Maximum Rock Festival (2007 - Cluj Napoca), cat si pentru participarea in cadrul festivalului Sonisphere Romania, din 2010.

Urmareste mai jos spotul video al evenimentului: http://www.youtube.com/watch?v=TWG5YCbevr0&feature=player_embedded



Bilete:

Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona, incepand cu data de 3 noiembrie, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned - Land)
- 68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 8 decembrie 2011
- 75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 decembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.promusicprod.ro
http://www.maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top