Noutăți și comunicate

Spirits Of The Elements Praising The Flower Of Echoes in cadrul DBE

9 martie 2015
Spirits Of The Elements Praising The Flower Of Echoes in cadrul DBE
"Consider ca pe lumea asta exista lucruri, care, prin natura lor, nu necesita o explicatie aprofundata, pentru a fi intelese. De asemenea, consider ca explicatiile au rolul de a ghida intelegerea unui grup de oameni catre un punct comun, chestiune relativa din start, dar inca necesara in lumea in care traim. Lucrarea de fata este intitulata Spirits Of The Elements Praising The Flower Of Echoes si vorbeste despre armonia intre diverse tipuri de nevazut care anima elementele fizice. Aceste tipuri de nevazut sunt la randul lor animate de puterea sunetului, «Floarea ecourilor» fiind o metafora pentru o sursa principala a vibratiilor ce da dinamica animatiei. Mai pe scurt spus, sunetul, prin varietatea vibratiilor si intensitatilor da dinamica animatorilor materiei. Suna probabil destul de pompos si ciudat, dar este exact ce am avut in minte cand am facut lucrarea de fata.

1-Spirits_Of_The_Elements_Praisi_iNyI2KklI.jpg

Ce legatura are toata abstractiunea asta cu DBE? Simplu, acelasi proces se petrece si in cazul unui eveniment menit sa fie o sarbatoare a muzicii. Oamenii care vin sa ia parte la aceasta sarbatoare doresc acel tip de vibratii, au nevoie de ele, iar in urma acestei deschideri, intregul proces prezentat mai sus devine realitate. Se poate spune ca pana aici, aceasta lucrare putea fi folosita pentru a ilustra orice alt eveniment, indiferent de muzica.

Cred ca particularitatea consta in primul rand in analiza de fata. Simpla idee de a ilustra aceasta analiza este ceva atipic, care aduce in prim-planul atentiei ceva specific atmosferei DBE.

Costin Chioreanu


Evenimente recomandate

Top