Noutăți și comunicate

Spectral anunta lansarea albumului de debut

12 ianuarie 2018
Spectral anunta lansarea albumului de debut
Formatia bucuresteana de Progressive Technical Death Metal Spectral anunta lansarea mult-asteptatului album de debut, "Neural Correlates of Hate", pentru aceasta Primavara, in colaborare cu Loud Rage Music. Acest album promite sa fie o experienta desavarsita pentru fanii genului, fie si doar prin mentiunea ca duo-ul format din Ciprian Martin si Andrei Calmuc beneficiaza de aportul lui Romain Goulon la tobe, cunoscut din colaborarile sale cu trupe ca Necrophagist, Disavowed, Benighted si Aggressor, sau de invitatii de seama care si-au semnat numele pe acest album: Christian Muenzner (Necrophagist, Obscura, Alkaloid) si Calin Paraschiv (Pestilence, Necrovile). Materialul a fost mixat si masterizat de nimeni altul decat membrul fondator si vocalul trupei Clawfinger, Jocke Skog, la studiourile Sunmountain Facilities!
De coperta albumului s-a ocupat la fel de faimosul Costin Chioreanu (Twilight13media studio).

Iata ce au avut de spus despre Neural Correlates of Hate cei doi membri de baza ai trupei:

CIPRIAN MARTIN: Cand am inceput sa lucrez la Neural Correlates of Hate nu am vrut sa fac compromisuri. Mi-am dedicat ultimii ani dezvoltand conceptul si lucrand mult pentru a obtine sunetul adecvat pentru album. Chiar daca am pus la punct toate detaliile nu as fi putut sa fac totul de unul singur, asadar sunt foarte norocos ca i-am avut alaturi de mine pe Andrei Calmuc (voce), Romain Goulon (tobe), Christian Muenzner (invitat pe 2 solouri), Calin Paraschiv (invitat pe un solo) si Jocke Skog ca inginer de sunet. Nu puteam obtine un rezultat mai bun!

ANDREI CALMUC: M-am alaturat trupei Spectral in septembrie 2015 si din momentul in care am ascultat compozitiile lui Ciprian din faza de pre-productie am stiut ca e genul meu de muzica in care vreau sa ma implic si sa imi aduc aportul. Sunt incantat de produsul final si de colaborarea avuta cu toti ceilalti invitati, muzicieni desavarsiti.

Iata si un teaser care prefateaza aparitia albumului: https://www.youtube.com/watch?v=0tkd9hFCBnU

Componenta:

Ciprian Martin (chitara & Bas)
Andrei Calmuc (voce)
Romain Goulon (tobe)
Christian Muenzner & Calin Paraschiv (invitati)

Lista pieselor:

Artificial Storage
Ashes to Dust
Nihilist
Empathy
Neural Correlates of Hate
Hallucinatory Authorization
Hatred
Divided We Fall
Into the Further

Mai multe detalii, cat si noi piese de pe Neural Correlates of Hate vor fi dezvaluite in curand!

Contacte:

Spectral

https://www.facebook.com/SpectralOfficial
https://spectral-official.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/SpectralOfficialRo

Loud Rage Music

http://www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top