Noutăți și comunicate

Spectacol Recurs la Babel în Club Quantic

23 iunie 2019
Spectacol Recurs la Babel în Club Quantic
Dupa succesul inregistrat anul trecut in Club Quantic cu spectacolul "Rock History - Exerciţiu de Libertate", Stay Metal Forever va invita la un nou spectacol, in premiera pe scena din Club Quantic , duminica pe 23 iunie 2019, ora 20.00: Recurs la Babel.

Corul de copii al Operei Nationale Bucuresti impreuna cu solistii sai, va propune o alta perspectiva asupra legendei Turnului Babel, adusa prin bucuria cantecului. Muzica celor 7 continente va lamuri o veche dilema: a fost Turnul Babel o pedeapsa sau o binecuvantare?
Conceptul, aranjamentul muzical și realizarea spectacolului: Smaranda Morgovan.

Programul include piese din repertoriul artiştilor: Queen, Led Zepellin, Lara Fabian, Josh Groban, Simon & Garfunkel, Eric Clapton, Ben. E. King, Astor Piazzola, Scorpions, Edith Piaf, etc.


Informatii bilete

  • Presale: 15 mai - 22 iunie: 35 lei
  • La intrare in ziua evenimentului - 50 lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si la terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Participantii la spectacolul "Recurs la Babel" sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.


Reguli de acces

Este permis accesul cu aparate de filmat si aparate foto profesionale.

Restrictii de varsta:
  • Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 7 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal, persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.
  • NU este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă