Noutăți și comunicate

Speak Floyd - tributul romanesc Pink Floyd, in concert la Hard Rock Cafe

15 aprilie 2016
Speak Floyd - tributul romanesc Pink Floyd, in concert la Hard Rock Cafe
Vineri, 15 aprilie 2016, BestMusic Live Concerts si Metalhead vă invită de la ora 22:30 la un concert tribut Pink Floyd sustinut de trupa Speak Floyd în Hard Rock Cafe.Speak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Janky Zsolt, Kolumban Zoli, Edi Raita si Lazar Rudy se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd.

Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta si care din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania.

Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari.

Biletele pentru showul Speak Floyd se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 40 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
- 50 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock Fm


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top