Noutăți și comunicate

SPAN si GO-GO Gorilla confirmati la Tons Of Rock 2024

24 noiembrie 2023
SPAN si GO-GO Gorilla confirmati la Tons Of Rock 2024
Tons Of Rock anunta inca 2 noi trupe ce se alatura lineup-ului din 2024: SPAN si Go-Go Gorilla !
Trupa SPAN a vândut complet două show-uri recent la clubul Rockefeller, și este cea mai noua trupa anuntata la cel mai mare festival rock din Norvegia!
SPAN a fost una dintre trupele cu adevărat mari de la începutul anilor 2000, dominând scenele live și festivalurile atât în țară, cât și în străinătate. Acum, băieții se reunesc la exact 20 de ani după ce albumul de debut Mass distraction a ieșit spre vânzare! Așteptăm cu nerăbdare să auzim melodii rock captivante și să experimentăm un concert live plină de energie în această vară.
Este grozav să putem canta la același festival ca vechii noștri eroi și în propriul nostru oraș natal. Și când facem pentru prima dată o reuniune, 20 de ani mai târziu, e tare că suntem încă cea mai tanara trupa! Aducem Roll-ul la Tons Of Rock!
spune SPAN cu ocazia Tons of Rock.
2. SPAN si GO-GO Gorilla confirmati la Tons Of Rock 2024Legendara trupă norvegiană de rock Go-Go Gorilla este urmatoarea confirmare!
După o extraordinară pauză de 30 de ani, mitica trupă norvegiană de rock Go-Go Gorilla își anunță revenirea. O întoarcere remarcabilă a scenei rock are loc la Tons Of Rock vineri, 28 iunie 2024!
În sfârșit, Alex Rosèn poate fi din nou Alex Rosen!
Cercul s-a încheiat - aceasta va fi o plantație de invenții! În sfârșit pot fi din nou Alex Rosen - cine sunt cu adevărat!
Trupa le promite fanilor o călătorie zgomotoasă prin hituri clasice precum «Go Go Gorilla», «It ́s Elvis», «Mother Porno» și «Superfuzz», în timp ce explorează noi dimensiuni ale muzicii, influențați de experiențele lor în universuri paralele de aproape 30 de ani.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top