Noutăți și comunicate

SoundArt va invita la Villagers Of Ioannina City in club Quantic

ANULAT !!!
2 aprilie 2020
SoundArt va invita la Villagers Of Ioannina City in club Quantic
Trupa Villagers Of Ioannina City va susține un concert în Club Quantic din București, joi, 2 aprilie 2020.


Informații despre concertul Villagers Of Ioannina City

Villagers Of Ioannina City revine in Bucuresti pentru a promova cel mai recent album de studio al trupei, "Age of Aquarius", si face parte din seria de concerte prezentate sub egida brandului SoundArt de catre Cavalleria Events.
Biletele au fost puse in vanzare si se gasesc pe https://www.iabilet.ro/ la urmatoarele preturi:
  • Presale - 35 Lei
  • In ziua concertului - 50 Lei
Villagers Of Ioannina City se numara printre cele mai senzationale trupe din Grecia ce apartin stilului rock / folk / psychedelic, avand un sound special, bogat in influente muzicale traditionale din regiunea Epirusului. Trupa Villagers Of Ioannina City a fost infiintata in 2007, intre lacurile si muntii spectaculosi din nord-vestul Greciei. Acest cadru geografic, atat de poetic, a avut o prezenta abundenta in directia muzicala a trupei inca de la albumul de debut, "Riza", lansat in anul 2014, material ce poate fi descris ca un melanj intre groove-ul rockului clasic si unicitatea instrumentelor traditionale grecesti. La scurt timp dupa "Riza" a urmat EP-ul "Zvara/Karakolia" (2014), un material care completeaza povestea primului album, insa care a oferit trupei timpul necesar pentru a pregati ceea ce putem numi astazi unul dintre cele mai bune albume ale genului.

In toamna anului 2019 este lansat in mediul online albumul "Age Of Aquarius", un material complex care a avut o perioada de productie de aproape 4 ani si care si-a demonstrat potentialul inca de la prima piesa. "Age Of Aquarius" este un adevarat festin muzical puternic inspirat din radacinile culturii grecesti, dar si un experiment nou cu toate versurile scrise si cantate in limba engleza ce deschide orizonturi noi pentru Villagers Of Ioannina City. Lansarea albumului "Age Of Aquarius" in format fizic va avea loc in data de 3 aprilie sub egida Napalm Records.

FB event page:
https://www.facebook.com/events/181256832968582/
Villagers Of Ioannina City
www.facebook.com/villagersofioanninacity/
www.youtube.com/user/VICband2010
https://vicband.bandcamp.com/

SoundArt & Cavalleria Events
www.facebook.com/soundartfestival/
www.facebook.com/Cavalleria.Events/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top