Noutăți și comunicate

Soulrage, 9.7 Richter, Rising Feud, The Eyes Have It la Private Underground Support in Private Hell

1 februarie 2013
Soulrage, 9.7 Richter, Rising Feud, The Eyes Have It la Private Underground Support in Private Hell
Vineri, 1 februarie 2013, sunteti invitati de la ora 19:00 la aniversarea a un an de existenta Private Hell Club. Cu aceasta ocazie se inaugureaza o serie de concerte cu intrare libera destinate descoperirii de trupe noi. Formatul este foarte simplu: se iau 2-3 trupe noi se adauga o trupa consacrata si public entuziast ascultator de metal si se obtine o reteta ce va fi pe gustul tuturor.

Adresa Private Hell Rock Club : Calea Griviței, Nr. 91, București.
http://www.privatehell.ro

Trupele interesate sa participe la asemenea evenimente pot gasi detalii de contact la http://www.facebook.com/events/102777366568334.Prima editie va aduce pe aceeasi scena THE EYES HAVE IT, RISING FEUD, 9.7 RICHTER si SOULRAGE (ex SILVER BULLET).


THE EYES HAVE IT (Alternative / Post-Hardcore / Metalcore)
 
Members: Adi Badi - Vocals, Matei Tașcă - Guitar/Vocals, Radu Cănănău-Voiță - Bass Guitar, Alex Simion - Drums, Dan Niculescu - Guitar/Vocals
The Eyes Have It is an Alternative Rock band with Metalcore, Post-Hardcore, and Nu Metal influences. The music is a combination between aggressive and melodic parts, with strong riffs and choruses, and personal lyrics.
http://www.facebook.com/tehi.band


RISING FEUD (Heavy Metal )

Rising Feud abordeaza stilul Heavy Metal si a luat nastere in anul 2009. Dupa multe schimbari de componenta s-a ajuns la o formula stabila in vara anului 2012. De atunci trupa a sustinut un singur concert, in Club Fabrica pe 19.12.2012. Setlistul trupei cuprinde momentan 12 piese dintre care 6 compozitii proprii si 6 coveruri.
Rising Feud are urmatorii membrii in componenta sa: Andrei Carleciuc la tobe, Alexandru Eremia la bass, Valentin Bala la chitara, Adrian Serb la chitara, Tudor Susanu la voce.
Facebook: http://www.facebook.com/RisingFeud
Inregistrare concert Fabrica: http://www.youtube.com/watch?v=CgH4y4uTUh8


9.7 RICHTER (Heavy metal - thrash / power metal infliuences)

Cosmin Aioniță - voce
Adrian Rus - chitară
Lucian Gruia- chitară
Marius Caliman - bas
Adrian Mihai - tobe
http://www.97richter.com


SOULRAGE

Concertul va fi urmat de un afterparty si anume editia aniversara FRIDAY NIGHT ROCKS cu Bodo pe post de "butoane master"
Partener logistic: GREEN SOUND TEAM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă