Noutăți și comunicate

Sonya Scarlet transmite un mesaj fanilor romani

4 aprilie 2012
Sonya Scarlet transmite un mesaj fanilor romani
Va reamintim ca vineri, 20 aprilie 2012, are loc in Irish & Music Pub, de la ora 19:00 primul concert al trupei Theatres des Vampires in Transilvania.

Sonya Scarlet: Suntem mandri sa venim pentru prima oara in Transilvania! Solista Theatres des Vampires transmite un mesaj fanilor romani. 
Mesajul Sonyei:


http://www.youtube.com/watch?v=teZ_6EmHnS4
Cititi si un interviu cu Sonya Scarlet (Theatres des Vampires) acordat Metalhead.ro in 2011:
"Mi-ar placea sa vin in Transilvania" - http://www.metalhead.ro/theatres-des-vampires...

Mai ai timp pana in 6 aprilie sa trimiti raspunsul tau pentru a putea castiga una din cele 3 invitatii de cate 1 persoana la concertul Theatres des Vampires din 20 aprilie de la Cluj.
Avand in vedere ca in 14 aprilie emisiunea Supersound nu va avea loc la Radio Cluj, castigatorii concursului nostru vor fi anuntati in emisiunea din 7 aprilie (de la ora 00:00). Astfel ca, mai aveti timp pana pe 6.04 sa participati la concursul Theatres des Vampires! Asteptam mailurile voastre! Mult succes!

UPDATE SURPRIZA: Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) va pregateste o SURPRIZA! Membrii trupei ofera cate un CD cu demo-ul Requiem primilor 10 rockeri ce vor participa la concertul nostru.
REQUIEM DEMO PREVIEW


http://www.youtube.com/watch?v=RGr_Bg3SVB4
http://www.facebook.com/pages/The-Hourglass-Romania/244843988922078

UPDATE MINI-TARG: In seara concertului cei interesati isi vor putea procura GENTI, BRATARI si ACCESORII din piele naturala, confectionate exclusiv manual de Cristina Ganymede Leather Design intr-un mini-targ organizat ad-hoc la intrarea in sala concertului. Mai multe detalii la: http://www.facebook.com/Cristina.Ganymede.Leather


20 aprilie 2012 - Vampires Feast in Transylvania: Theatres des Vampires in premiera la Cluj

Concert Theatres des Vampires (Gothic/Vampiric Metal) in 20 aprilie 2012 la Cluj-Napoca. Lineup-ul concertului este completat cu trupele JTR Sickert (Gothic/ Industrial) si Lunocode (Progressive Metal) din Italia, Eufobia (Death Metal) din Bulgaria si trupa autohtona The Hourglass (Symphonic/Industrial metal).
20 aprilie 2012, Irish & Music Pub, ora 19

Slujitori ai cultului vampirilor,  trupa italiana de gothic Theatres des Vampires va poposi in Transilvania, patria lui Dracula, la Marele Ospat al Vampirilor.
Acestia isi vor potoli setea continua de sange alaturi de fanii lor in Irish & Music Pub, pe 20 aprilie 2012, de la ora 19.
Dupa ce anul trecut au cantat pe luna plina la Bucuresti, anul acesta se pregatesc sa-i faca o vizita lui insusi Dracula, care a reprezentat deseori o sursa de inspiratie pentru trupa italiana. "Cel mai bun spectacol de pe bulevard" se transforma astfel in cel mai mare Ospat al Vampirilor din Transilvania, ospat la care sunt invitati toti fanii trupei.
Concertul e o ocazie pentru impatimitii genului sa participe la un adevarat ritual vampiristic, trupa promitandu-ne un real spectacol.

Concertele din Romania fac parte din turneul european Moonlight Waltz 2012, turneu de promovare al albumului "Moonlight Waltz", cel mai recent CD al trupei, scos anul trecut de casa de discuri Aural Music.
Fanii Theatres des Vampires isi vor putea cumpara cd-uri/tricouri, de la standul de  merchandising amenajat in club. Tot la acel stand fanii vor putea obtine autografe sau vor putea face poze cu membrii trupei.
PROMO Video:

http://www.youtube.com/watch?v=26NZlSQ-RsY

CONCURS THEATRES DES VAMPIRES
VREI SA CASTIGI UNA DIN CELE 3 INVITATII DE 1 PERSOANA LA OSPATUL VAMPIRILOR DIN TRANSILVANIA?
Trimite raspunsul tau la intrebarea: "Care este numele ultimului album al trupei aparut anul trecut?" pe adresa: welcome2cluj[at]yahoo[dot]com, pana pe 06.04 si vei intra in tragerea la sorti finala. Nu uita sa ne lasi si un numar de telefon. Castigatorii vor fi anuntati in emisiunea SUPERSOUND (ora 00:00) de la Radio Cluj din 07.04. Mult succes si va asteptam la OSPAT! http://www.facebook.com/events/319006861479733/

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 600 si se pot cumpara din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe http://www.eventim.ro .
Pret:
- 35 ron pana in 20 aprilie 2012
- 45 ron la intrarea in club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)
Evenimentul pe Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/vampires-feast-in-transylvania-theatres-des-cluj-napoca-irish-music-pub-116152/event.html

Pagina oficiala a concertului: http://www.welcome2cluj.com/theatres-des-vampires/
Pagina oficiala Theatres des Vampires: http://www.theatres-des-vampires.com 
Evenimentul pe Facebook: http://www.facebook.com/events/285984431469552/

Evenimentul este organizat de Welcome2Cluj si PABLO Impex (http://www.pablo.ro).
Recomandat de: Romanian Rock Radio si Zile si Nopti.


Parteneri Media:
Romanian Rock Radio, Metalhead, Eventim, GiziRadio, Zile si Nopti, Bestial, LetsRock, No3, Jurnal Rock, CeFacemDiseara, Radio GaGa, Rupere.Md, Rockstage, InOras, Cluj4All, Clon, PartyDude.ro, Bloodbath, Metalfan, Radio Cluj, Supersound, TVR Cluj, PresaLocala, Moshpit, MaximumRock, FlipFlop, 24Events, Rockzone, Cluj-AM, RealPress, iConcert, OrasulCluj, 24Fun, Metropotam, Evenim, TillLate, Adevarul, ZiuadeCluj, ClujLife, CZB, RockOut.ro, RadardeMedia, BusinessForum, Foaia Transilvana, Time4News, ProTV Ardeal, Discard, ArtActMagazine, ProBike, Motociclism, QBox, PresaOnline, Ziare.com, IndexRomania, Lya.ro, Sonorika, ZiareLive, BuzzNews, Radio Impuls, EvenimenteinCluj, Thevents, Saptamana, IntruderAlert, Radio Guerilla

Sursa : Welcome2Cluj
http://welcome2cluj.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top