Noutăți și comunicate

Solistul Depeche Mode – inconjurat de femei la Bucuresti

9 mai 2013
Solistul Depeche Mode – inconjurat de femei la Bucuresti
Depeche Mode vor sustine un super concert pe Arena Nationala, miercuri, 15 mai 2013.
Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, care isi sarbatoreste ziua de nastere chiar astazi, 9 mai, se bucura de rasfatul colegilor, avand parte de tratament preferential pe toata durata turneului actual. Artistul va avea cabina proprie in culise, dar si o echipa aflata exclusiv la dispozitia sa... alcatuita numai din femei! Show-ul este prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, fiind un eveniment organizat de Emagic.

Astazi, Dave Gahan implineste 51 de ani si arata mai bine ca oricand, conform primelor recenzii realizate dupa startul noului turneu mondial care ii va aduce pe pionierii muzicii electronice si la Bucuresti. Artistul se afla in forma maxima si este foarte meticulos cu ritualul de pregatire dinaintea fiecarui show. Acesta va avea la dispozitie o cabina exclusiv pentru el, amenajata minimalist, in culori foarte inchise. Dave recunoaste de altfel ca negru este culoarea sa preferata si ca intunericul il inspira, de aceea insista ca in camera lui sa nu patrunda lumina naturala, iar peretii sa fie decorati cu draperii negre. De toate aceste detalii va avea grija o asistenta de productie ce va fi la dispozitia artistului pe toata durata vizitei la Bucuresti. Ea nu va fi insa singura femeie din echipa personala a lui Dave Gahan, acesta solicitand in mod expres ca in backstage, cabina lui sa fie supravegheata de o femeie - agent de paza! Mai mult decat atat, de pregatirea fizica a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist si instructor de fitness din Bucuresti.

Nu doar relaxarea si antrenamentul fizic fac parte din ritualul zilnic al lui Dave Gahan, ci si dieta sanatoasa. Solistul se mentine cu un meniu alcatuit din alimente proaspete, organice, atent pregatite de bucatarul personal care insoteste trupa pe toata durata turneului.

Cumparaturile pentru catering vor fi facute in dimineata concertului de la Bucuresti, chiar de catre reprezentantii Depeche Mode.

Programat pe 15 mai 2013, concertul de la Bucuresti este cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului Delta Machine, dupa cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) si Sofia (12 mai).

Ultimele bilete se mai gasesc pe http://www.Myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10:00 - 15:00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00. Biletele mai pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 145 si 320 de lei, singurele locuri ramase disponibile fiind in tribune si peluza.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă