Noutăți și comunicate

Soilwork – o noua confirmare la B’ESTFEST Summer Camp 2013

21 februarie 2013
Soilwork – o noua confirmare la B’ESTFEST Summer Camp 2013
B'ESTFEST Summer Camp anunta prima trupa rock: Soilwork; cel de-al doilea nume de pe afisul festivalului dupa confirmarea duo-ului Chase & Status! Fanii Soilwork au insa de doua ori mai multe motive de bucurie, trupa suedeza pregatindu-se intens si de lansarea unui nou album ce va avea loc chiar la finalul lunii februarie. Festivalul B'ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Originara din Helsingborg, Suedia, Soilwork s-a infiintat in anul 1995, de atunci lansand nu mai putin de 9 materiale discografice. Cu un stil aparte ce imbina pe langa metal-ul clasic si elemente de blues rock si alternative metal, trupa s-a facut remarcata inca din primii ani de la debut, devenind rapid un veritabil exponent al curentului melodic death metal. Dupa mai multe schimbari de-a lungul timpului, din componenta trupei fac parte Björn "Speed" Strid, la voce, Ola Flink - chitara bas, Sven Karlsson - clape, Dirk Verbeuren - tobe si Sylvain Coudret - chitara, celor cinci alaturandu-se in 2012 un alt chitarist, in persoana lui David Andersson. In aceasta formula, Soilwork a inceput inregistrarile pentru cel de-al noualea material discografic, "The Living Infinite" - primul dublu album de melodic death metal din istoria genului. Inovator si totodata fidel adevaratei identitati a trupei, producatorul Jens Bogren a realizat pentru acest material 20 de piese de top, ca o dovata in plus a faptului ca Soilwork ramane un adevarat maestru al stilului muzical pe care il reprezinta.

De-a lungul timpului, Soilwork a participat la nenumarate festivaluri internationale de profil precum Graspop (Belgia), Hellfest (Franta), Wacken (Germania) sau Roskilde (Danemarca), anul acesta urmand sa ajunga si in Romania, in cadrul B'ESTFEST Summer Camp cu un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei.


B'ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele putand fi achizitionate de pe http://www.MyTicket.ro la doar  150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand. Fanii B'ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV.

Detalii suplimentare despre B'ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro si http://www.facebook.com/Bestfest.Romania.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă