Noutăți și comunicate

Sodom si Venom la primele editii Rock Legends in Arenele Romane

5 noiembrie 2011
Sodom si Venom la primele editii Rock Legends in Arenele Romane
Sâmbătă, 5 noiembrie 2011 și 12 noiembrie 2011 Axa Valaha Productions și Big Name Entertainment lansează la Arenele Romane din București un nou concept de evenimente numit Rock Legends.

Cunoscătorii și ascultătorii de rock sunt răsplătiți pentru răbdarea și devotamentul lor printr-un nou concept, unic în România. Rock Legends își propune să aducă în atenția publicului romîn amator de sonorități clasice unele dintre cele mai importante trupe rock ale ultimilor treizeci de ani, primul pas fiind acela de a prezenta în premieră în România, doua dintre cele mai influente titulaturi metal ale sfârșitului de mileniu.

1-SodomsiVenomlaprimeleedit_42862.jpg

Astfel, germanii de la SODOM și britanicii de la VENOM vor concerta pentru prima dată la București pe 5 și 12 noiembrie 2011, în cadrul primelor două ediții ale Rock Legends, un concept care introduce pentru prima data în România ideea de mini-festival care să se întâmple de cateva ori în fiecare an.
 
Primele două concerte Rock Legends se vor desfășura în primele două weekend-uri ale lunii noiembrie 2011, la Arenele Romane din București, alături de cele două trupe headliner urmând a evolua mai multe trupe românești și străine, numele acestora urmând a fi anunțate în curând.

Detalii despre prețul biletelor și al abonamentelor vor fi anunțate în câteva zile.

Rock Legends este o producție Axa Valaha Productions și Big Name Entertainment, în parteneriat cu promoterul și impresarul Niki Constantinescu.

Sursa :  Axa Valaha Productions


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top