Noutăți și comunicate

Snowy White in concert la Bucuresti

12 martie 2010
Snowy White in concert la Bucuresti
Vineri, 12 martie 2010 Hard Rock Cafe va gazdui un concert SNOWY WHITE incepand cu ora 20:00. Incredibilul SNOWY WHITE, chitaristul legendarei trupe PINK FLOYD in turneul de promovare a albumului Animals in 1977, apoi in turneul The Wall in 1980 (an in care a inceput colaborarea si cu alt nume de legenda, trupa THIN LIZZY, pentru albumele Chinatown si Renegade), concerteaza in premiera absoluta est-europeana la Bucuresti la Hard Rock Cafe.

De la turneele cu ROGER WATERS in anii a 90, incurajat constant si de prietenul sau de mai bine de 35 de ani, PETER GREEN (au colaborat inclusiv la In The Skies), Snowy White dovedeste si in prezent o maestrie aparte a chitarei electrice, orientandu-se spre Blues-ul traditional cu proiectul sau intitulat Blues Project, recunoscand influenta lui B.B. King, Buddy Guy, Otis Rush si Albert King asupra muzicii sale.

SNOWY WHITE este astfel considerat actualmente unul dintre cei mai buni chitaristi de Electric Blues din zona britanica. Sound-ul, tehnica si stilul lui Snowy White au inglobat armonios de-a lungul timpului originalitatea Blues-ului cu entuziasmul Rock-ului contemporan.

Concertul deschide cel de-al treilea an al seriei de a anotimpuri ale Blues-uluia, Blue Moods, care poarta semnatura Ioan Big, Head of Design al Event Plus si care isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului. Event Plus doreste sa aduca in Romania, o data la trei luni, cu o frecventa menita a respecta anotimpurile, artisti cu renume international din domeniul Blues-ului si cu un aport unic in ceea ce priveste calitatea si complexitatea interpretarii. Fiecare dintre acestia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeasi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George, John Hammond, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite si Coco Montoya.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro, in magazinele Diverta si la intrare.

Atentie! Numarul de locuri este limitat!


Evenimente recomandate

Top