Noutăți și comunicate

SnakeyeS - o noua trupa de metal

21 noiembrie 2013
SnakeyeS - o noua trupa de metal
Ne face o deosebită plăcere să prezentăm SnakeyeS, o nouă trupă de metal, alături de trailer-ul video pentru primul material discografic, EP-ul "Welcome To The Snake Pit
http://youtu.be/y4s5JSnaIXc

SnakeyeS este o nouă trupă de heavy metal, pornită inițial de José Pineda (basistul formației spaniole SPHINX) drept un proiect solo. Lucrurile au evoluat atunci când Pineda l-a conoscut online pe Cosmin Aioniță, puternica voce din spatele trupei 9.7 RICHTER. Împărtășind aceleași gusturi muzicale, cei doi s-au înțeles de minune, punând astfel bazele formației SnakeyeS.

SnakeyeS tocmai a finalizat procesul de înregistrare a EP-ului de debut "Welcome To The Snake Pit". Discul include trei melodii compuse de José Pineda și Cosmin Aioniță, fiind produs, mixat și masterizat de José Pineda. Pentru înregistrările de studio, formația a fost completată de chitaristul Justi Bala (în sarcina acestuia căzând solo-urile) și toboșarul Carlos Delgado.

SnakeyeS va dezvălui în curând coperta discului "Welcome To The Snake Pit", concepută de artistul spaniol Fernando Nanderas (acesta ocupându-se și de design-ul logo-ului formației), precum și un videoclip promoțional pentru una dintre piesele de pe EP.

"Welcome To The Snake Pit" va fi lansat în cursul acestei luni și va fi disponibil prin intermediul tuturor platformelor de distribuție digitală importante. EP-ul va fi urmat în 2014 de un album full-lenght SnakeyeS.

Mai multe detalii la
http://www.SnakeyeS-Metal.com
http://www.facebook.com/SnakeyesMetal
http://www.twitter.com/SnakeyesMetal


Evenimente recomandate

Top