Noutăți și comunicate

Smokie alaturi de Riff si Alexsander Philarmonic Orchestra la Sala Palatului

10 ianuarie 2013
Smokie alaturi de Riff si Alexsander Philarmonic Orchestra la Sala Palatului
Legendara trupă britanică Smokie revine în această primăvară în România cu o surpriză de proporții. După concertul de amploare susținut în anul 2009 la Sala Polivalentă din București, alături de Orchestra "101 Violins" în atmosfera incendiară a celor peste 5500 de spectatori, mult îndrăgiții artiști se reîntorc pe 2 martie 2013 la Sala Palatului, într-un concert senzațional.

Concertul presupune o adevarată mișcare de forțe pentru organizatori, căci pe scena sălii de spectacol alături de actuala componență Smokie vor evolua aproximativ 50 de muzicieni de înaltă clasă artistică, membri ai Alexsander Philarmonic Orchestra ce garantează un show grandios.

Sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, "Living next door to Alice", "Mexican Girl", "I'll meet you at midnight" sau "Oh Carol", vor fi doar câteva dintre melodiile arhicunoscute ale trupei ce vor îmbrăca nuanțele unui sound genial și calitatea unei producții scenice memorabile, 100% live. Pe lângă melodiile anilor '70 adorate de iubitorii muzicii rock ce vor fi reascultate pe 2 martie la Sala Palatului începând cu ora 19:00, cei prezenți vor putea face cunoștință cu piese ce promovează cel mai recent material discografic, albumul "Take a Minute", ce înregistrează un mare succes în rândul fanilor din întreaga lume.

Smokie

Smokie este deja cunoscută și apreciată pentru concertele susținute alături de orchestre de prestigiu. Primul dintre acestea desfășurându-se în anul 1982, în acompaniamentul Orchestrei Operei din Paris.

Atmosfera concertului Smokie va fi încălzită de recitalul special al grupului RIFF.

Biletele pentru concertul Smokie de la Sala Palatului au fost puse în vânzare și sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează:
- cat. IV - 90 lei,
- cat. III - 120 lei,
- cat. II - 180 lei,
- cat. I - 220 lei,
- VIP - 250 lei.

Acestea pot fi achiziționate din rețeaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center etj.2 (corp central), Str. Moise Nicoara nr.18, ) de la Sala Palatului și online prin http://www.vreaubilet.ro.

Un eveniment organizat de Asociația Culturală Maria Domina, recomandat de Romantic FM.

Sursa : Vreau Bilet
http://www.vreaubilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top