Noutăți și comunicate

Smoke Weaver a lansat single-ul Refuz

31 iulie 2019
Smoke Weaver a lansat single-ul Refuz
Miercuri, pe 31 iulie 2019, Smoke Weaver a lansat cea mai recentă piesă a sa, "Refuz", concomitent la mai multe radiouri din România. "Refuz" este o piesă cu mesaj aparte. Se conturează pe baza acelor stări de puternică încărcătură emoțională care apar în viață și pe care le descriem uneori ca fiind strigătul de ajutor interior, picătura ce umple paharul sau erupția vulcanului interior.


Detalii despre piesa "Refuz"

Cu un refren ce atrage rapid atenția și te acaparează, piesa "Refuz" conduce ascultătorii de la conștientizarea interioară a starii negative din interiorul lor și până la strigătul sufletesc al neputinței.

"Piesa REFUZ este inspirată din ceea ce trăim zi de zi. Este o trimitere directă și la problemele reale cu care ne confruntăm în societatea românească și la situațiile limită pe care le întâlnim. Cu alte cuvinte, mesajul refrenului te poate trimite și la contestarea obstacolelor de care ne lovim, la neacceptarea unor fapte ce se întâmplă real sau la nesupunerea unor decizii pe care alții le iau în locul nostru." - declară Iulian Teodor Costache, fondatorul proiectului Smoke Weaver.

Noul single, "Refuz", îmbină influențele chitării agresive cu armoniile aparte, rezultând o linie melodică de rock alternativ. Atât textul, cât și linia melodică a noii piese poartă semnătura lui Iulian Teodor Costache. Alături de celalalte melodii deja lansate, "Refuz" va face parte din albumul de debut al Smoke Weaver.


Detalii despre Smoke Weaver

Proiectul Smoke Weaver a luat ființă în decembrie 2015, odată cu lansarea primei piese, Autostrada. De atunci și până în prezent, Smoke Weaver a lansat opt piese și a urcat pe scenele a numeroase evenimente organizate în România, precum concerte de revelion sau zile de orașe, dar și în cluburi și pub-uri din București, Sibiu, Constanța, Tulcea, Galați etc.

Fondatorul și artisul din spatele proiectului Smoke Weaver este Iulian Teodor Costache, absolvent al Școlii de Artă. De profesie inginer, Iulian a continuat să aibă colaborări în domeniul muzical până în anul 2015, când a decis să își ducă pasiunea pentru muzică la un nou nivel și astfel a pus bazele proiectului Smoke Weaver.
Single-ul poate fi ascultat aici: https://youtu.be/KUhEbLPQaPw
Follow Smoke Weaver on facebook: https://www.facebook.com/smokeweaver/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top