Noutăți și comunicate

'Șmecherul din tine' - noul single Toulouse Lautrec

23 mai 2019
'Șmecherul din tine' - noul single Toulouse Lautrec
Trupa Toulouse Lautrec se pregătește de lansarea celui de-al patrulea album de studio, intitulat simplu "X". Concertul de lansare va avea loc joi, pe 23 mai 2019, la București în Club Control, iar în preajma lui trupa prezintă un nou single însoțit de videoclip. Cântecul se numește "Șmecherul din tine".

Toulouse Lautrec - Șmecherul din tine
https://www.youtube.com/watch?v=ROfiNEOaUv0

"Piesa "Şmecherul din tine" este o împăcare şi o veselie generală. În ea stau la aceeaşi petrecere şi socialistul şi capitalistul, prinţesa în fustă mini şi hipsteriţa în pelerină roz. Chitaristul cu distors dă noroc cu clăparul de orgă Casio în timp de pe fundal patru sportivi dau iama în club să agaţe trei grații planturoase. Un muncitor cu pickhammerul bea bere cu prietenul lui din copilărie IT-ist, bârfind-o pe vecina de la trei care a ajuns actriţă porno (cam ca în nuvela lui Agopian). Un cor de balerine sunt ţinute în braţe de o duzină de mineri şi toţi cântă refrenul în cor, o şleahtă de corporatişti cântă la tastaturi la unison în timp ce CEO-ul şi HR-ul fac karaoke la microfon.
Toţi mergem la mall, toţi suntem nişte consumeristi, toţi ne îmbătăm, toţi ne dorim perpetuarea speciei în fiecare seară când ieşim în oraş. Cu toţii ascultăm piesa asta şmecheră şi cântam în cor refrenul ca nişte tâmpiţi fericiţi! Allez Courage! Click, like, share, sing!", declară Cătălin Rulea, solistul Toulouse Lautrec.

Cu ocazia lansării piesei, băieții de la Toulouse Lautrec au pregătit și un mic quiz pe site-ul lor prin care fanii își pot afla nivelul de șmecherie și-l pot share-ui cu prietenii, având ocazia să câștige invitații la concertul aniversar de pe 23 mai de la clubul Control, un CD cu noul album Toulouse Lautrec, o pană de chitară sau un tricou persoanalizat: https://www.toulouselautrec.ro/smecherometru/

"Realizarea videoclipului se datorează unei echipe entuziaste. Membrii acestei echipe au participat, pentru a se antrena în vederea filmării acestui videoclip, la cursuri de înot sincron, maraton, catering şi design vestimentar... şi tot degeaba" spune Cătălin Rulea.

Concept video: Cătălin Rulea / Camera: Daniel Kosuth / Bucătar: Fabian Prelipceanu / Căţelul: Jerry / Stăpâna căţelului: Bianca / Stativ de microfon: Adrian Borănescu / Tehnic: Sorin / Şef de platou: Vlad Stoicescu / Paharnic: Alex Costan / Garderobier: Bogdan Dragomiroiu.

Piesa "Șmecherul din tine" face parte din urmatorul album de studio al trupei, "X". Concertul de lansare are loc pe 23 mai la București în Club Control (open doors 20:00), ocazie cu care veți putea de asemenea gusta din vinul "Toulouse Lautrec X" lansat de către formație și promovat cu ocazia aniversării. Biletele la concert se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 40 de lei (presale) și 50 de lei la intrare: www.iabilet.ro/site/event/41627/


Despre Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec şi-au început cariera muzicală în 2009. În cei 10 ani au lansat albumele Heroes (2011), Extraordinar (2013) şi Dejun pe iarbă (2015). Aceste albume au cuprins piese situate în topurile radiourilor româneşti precum "Te spun", "Domino", "Apartman", "Nu se termină aşa", "Aur", "Camera 203". De-a lungul timpului, cei de la Toulouse Lautrec au avut numeroase concerte în ţară dar şi în afara ei - în Austria, Franța, Rep. Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.
www.toulouselautrec.ro
https://www.facebook.com/toulouselautrecband


Evenimente recomandate

Top