Noutăți și comunicate

Slipknot a dezvăluit identitatea celui mai nou membru, Tortilla Man

25 mai 2022
Slipknot a dezvăluit identitatea celui mai nou membru, Tortilla Man
foto credit: HERBERT P. OCZERET, Getty Images

Slipknot a dezvăluit în sfârșit identitatea celui mai nou membru al lor, Tortilla Man.

Inițial Tortilla Man s-a alăturat grupului în 2019, dar identitatea sa reală a fost confirmată oficial abia pe 16 martie, printr-un AMA Reddit.
Acest lucru s-a întâmplat printr-o postare pe Instagram, alături de o fotografie cu Tortilla Man ce ținea o pancartă cu textul „Sunt Michael Pfaff”.

Pfaff l-a înlocuit pe Chris Fehn ca percuționist și vocalist după ce mai târziu a intentat un proces împotriva trupei, susținând că nu a fost plătit corect în timp ce era în grup. Procesul a fost respins voluntar mai târziu în acel an.

În timpul AMA, Pfaff a dezvăluit cum a obținut slujba în Slipknot: „Răspunsul scurt este că am primit un telefon în timp ce lucram la serviciul meu de zi cu zi. Povestea este destul de epică și sper să o împărtășesc în curând”.

Vă reamintim că Metalhead Meeting 2022 va avea loc miercuri, 20 iulie 2022 la Romexpo din București. Capul de afis il reprezinta celebra trupa Slipknot.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii gasiti aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top