Noutăți și comunicate

Skindred, Empire State Bastard si DORO confirmate la Metalhead Meeting 2024

9 mai 2024
Skindred, Empire State Bastard si DORO confirmate la Metalhead Meeting 2024
Skindred, Empire State Bastard si DORO sunt cele mai noi trupe confirmate la festivalul Metalhead Meeting. Festivalul se muta in aer liber, in Parcarea C de la Romexpo si va avea doar 3 zile.

Bilete de o zi si pentru 18 si 19 iulie acum disponibile, alaturi de bilete de doua zile. Biletele se pot cumpara online.
Galezii de la Skindred, scotienii de la Empire State Bastard, trupa lui Simon Neil din Biffy Clyro si Mike Vennart din Oceansize dar si legendara DORO (Germania) alaturi de trupa sa, sunt cele inca trei nume confirmate la Metalhead Meeting 2024.
Acestea se alatura trupelor deja prezente pe afis: Judas Priest (UK), Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US) si Infected Rain (MD).
Cu aceasta ocazie, organizatorii anunta ca festivalul va dura 3 zile si nu 4 cum era anuntat ulterior (17, 18 si 19 iulie 2024), acesta fiind si motivul pentru care nu au mai anuntat trupe mult timp: s-a lucrat la reprogramarea show-urilor trupelor confirmate pe 20 iulie, in celelalte trei zile.
Ne pare rau de situatie, am incercat sa rezolvam dar nu a tinut de noi. Motivul este simplu: locatia nu mai este disponbila pe 20 iulie datorita extinderii lucrarilor pentru metroul de langa Romexpo (din Parcarea invecinata, Parcarea D). Tot cu aceasta ocazie va anuntam ca festivalul se muta din Pavilionul Central in aer liber asa ca Metalhead Meeting va avea loc tot la Romexpo, dar in Parcarea C, ca si anul trecut, cand i-ati putut vedea pe Pantera.
De asemenea, se pun in vanzare si bilete de o zi pentru 18 si 19 iulie 2024, la pretul de 249 lei + taxe.
Lineup-ul pentru 18 iulie pe scena principala este gata si atunci ii vom putea vedea live pe DORO, Kamelot, Empire State Bastard, Ihshan si Tiamat pe scena a doua.
Pe 19 iulie vor canta Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain si Jungle Rot.
Va reamintim ca biletele de o zi pentru 17 iulie sunt deja in vanzare la pretul de 279 lei + taxe iar atunci ii puteti vedea pe Judas Priest, Steel Panther Alestorm si Ne Obliviscaris. A
bonamentele de 3 zile costa 579 lei + taxe.
De asemenea puteti cumpara si abonamente la tribuna VIP care includ si un tricou cu festivalul, si au bar dedicat.
S-au pus in vanzare si abonamente de 2 zile la pretul de 399 lei + taxe.
In ziua concertului, la intrare, biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie si 300 de lei pentru 18 si 19 iulie.
In curand organizatorii vor reveni si cu inca 12 trupe pentru scena a doua, trupe din Europa cu potential.
Mereu ne-am dorit sa oferim sansa multor artisti cu potential de a fi prezenti pe scena festivalului asa ca si in acest an avem de unde alege!
Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.


Evenimente recomandate

Top