Noutăți și comunicate

Skeletonwitch revin in Romania la Cluj Napoca si Bucuresti

5 mai 2015
Skeletonwitch revin in Romania la Cluj Napoca si Bucuresti
SKELETONWITCH (SUA) revin in Europa in cadrul turneului "Hell's Has Arrived Over Europe", turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 5 Mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 Mai 2015 la Bucuresti in clubul Colectiv.

In cadrul acestui turneu trupa continua promovarea ultimului album de studio "˜Serpents Unleashed', lansat in 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.

Biletele pentru ambele evenimente sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos la urmatoarele preturi:
- 05.05.2015 - Cluj Napoca, Flying Circus Pub: 25 lei / bilet
- 06.05.2015 - Bucuresti, Club Colectiv: 30 lei / bilet

Alaturi de Skeletonwitch pe scena cluburilor Flying Circus Pub si Colectiv vor urca inca doua trupe ce urmeaza sa fie anuntate in cel mai scurt timp.
SKELETONWITCH:
https://www.facebook.com/skeletonwitchmetal 

Chance Garnette - Vocals
Nate "N8 Feet Under" Garnette - Guitar
Scott "Scunty D" Hedrick - Guitar
Evan "Loosh" Linger - Bass
Dustin Boltjes - Drums

In cei peste 10 ani de cand trupa este activa in scena metal, acestia au lansat 5 albume de studio, avand la active 7 turnee europene, prezente pe scenele celor mai importante festivaluri din Europa (Wacken Open Air, Summer Breeze, Graspop, Tuska etc) si cate o prezenta pe coperta revistelor Terrorizer si Decibel. Trupa imbina influente black, thrash si death si este apreciata pentru showurile live energice si antrenante.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top