Noutăți și comunicate

Siska va deschide concertul Whitesnake de la Bucuresti

13 aprilie 2019
Siska va deschide concertul Whitesnake de la Bucuresti
Vă reamintim că trupa Whitesnake va susține un concert la Arenele Romane din București, luni, 1 iulie 2019, in cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour. Concertul va fi deschis de cei de la trupa Siska (Italia).


Mai multe informații despre Siska

SISKA este singura trupa aleasa de WHITESNAKE ca Main Support! Legenda rock a apreciat munca depusă de trupă, piesele, angajamentul deplin al proiectului muzical și curriculumul formației până în prezent. "ROMANTIC DARK & VIOLENT", numele albumului Siska, va fi prezentat printr-un setlist deosebit.

"În sfârșit, putem spune că, datorită componenței actuale, alegerile artistice și traseul nu au fost compromise. În viață rezultatele și faptele contează, iar faptul că am rămas uniți conduce spre acest lucru."

După ce au fost aleși de Skid Row pentru turneele lor, și au împărțit scena cu Children Of Bodom, Sonata Arctica, Epica, Soulfly, Siska și Whitesnake vor cânta pe aceeași scenă la Arenele Romane din București.

"Mulțumim tuturor colaboratorilor noștri, lui David Coverdale și trupei Whitesnake (o trupă grozavă pe care am iubit-o întotdeauna) și celor care cred în acest proiect, prietenii noștri. Dedicăm această victorie vouă, prietenilor de tuturor care vin să ne vadă la concerte."

Biografie Siska

Siska este o trupa hard rock, inființată în octombrie 2015. Formația a fost formată de către Mattia Sisca, chitaristul trupei, care a activat ca supporting act pentru Blaze Bayley (Iron Maiden, el a fost si chitaristul turneului), Jennifer Batten (Michael Jackson), Dennis Stratton (Iron Maiden), Michael Angelo Batio și mulți alții! A susținut spectacole în Europa și în America de Sud, în rolul de headliner și de supporting act pentru Lunar Explosion și alți artiști internaționali.

Primul videoclip al trupei "Sally" a fost filmat în "Cimitirul Staglieno" din Genova (IT), în premieră pentru o trupă rock. Locația este un sit al patrimoniului mondial UNESCO.

În septembrie 2016, Siska începe primul turneu în Brazilia, cu Tim Ripper Owens (Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen), la show-uri old-out, cucerind inimile rockerilor din țară.

În mai 2018, SISKA a lansat două single-uri: "Nothing left to say" and "Waiting now". În același timp, SISKA a fost aleasă de legendarul SKID ROW pentru a participa la turneul lor - United World Rebellion - din Europa.
În iulie 2018, formația a participat la Metalhead Meeting de la Arenele Romane, București și a cântat în fața a mii și mii de oameni, împreună cu Children Of Bodom, Sonata Artica, Epica, Soulfly și mulți alții.

(2)siska-va-deschide-concertul_Z5HEZYQJ7FYB.jpg
Pe 13 iulie 2018, SISKA a lansat primul album "Romantic Dark and Violent" prin Big Tuna Records SONY.
SISKA au fost aleși ca oaspeți speciali de Enuff Z 'Nuff (Frontiers Records), o trupă de hard rock din anii 80, în cadrul turneului lor în Europa, în februarie 2019.
În iulie 2019, SISKA va participa la Festivalul Metaldays din Tolmin, Slovenia, alături de Dream Theater, Tarja, Dimmu Borgir, Philip H. Anselmo, Demons & Wizards.

Line-up Siska:
  • Alessandro Bernardi (voce)
  • Mattia Sisca (Chitară solo)
  • Marco Fragalà (Chitară)
  • Bunny Bertetti (Bass)
  • Max Zerbini (Tobe)
Video SISKA - Nothing Left To Say
https://www.youtube.com/watch?v=eLNrG3NWKG8


Despre Whitesnake

Whitesnake este o legenda a rock-ului clasic, cu o activitate ce incepe din 1978 continuand pana in prezent, cu mici pauze in anii '90. Bazele formatiei au fost puse de David Coverdale dupa ce artistul si-a terminat colaborarea cu Deep Purple. Whitesnake este una dintre formatiile etalon ale asa numitului New Wave of Briths Heavy Metal. Whitesnake a lansat 12 albume, urmand ca anul viitor in 2019 sa iasa pe piata cu un nou material, 'Flesh & Blood'. Din cele 12 albume de studio lansate, jumatate dintre ele au primit Discuri de Platina sau de Aur. In total, Whitesnake se poate lauda pana acum cu 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platina si un Disc de Argint.

Absolut toate albumele au fost in Top 50 UK iar 6 dintre ele in Top 10 UK. Whitesnake nu a avut o componenta stabila, proiectul pronit de David Coverdale a schimbat de-a lungul timpului mai multi instrumentalisti de top. Astfel din 1978 pana in prezent din Whitesnake au facut parte artisti precum Steve Vai, Jon Lord si Ian Paice, amandoi din Deep Purple, Cozy Powell care a colaborat cu Rainbow si Black Sabbath, John Sykes din Thin Lizzy, Anysley Dunbar, tobosar ce a colaborat cu Frank Zappa, David Bowie say Michael Schenker. In momentul de fata, in cadrul Whitesnake, in spatele tobelor sta Tommy Aldridge care a colaboart cu artisti precum Ozzy, Gary Moore, Thin Lizzy sau Yngwie Malmsteen.

Chitaristi trupei Reb Beach si Joel Hoekstra au lucrat cu nume precum Dokken, The Mob sau Alice Cooper iar Joel cu Trans-Siberian Orchestra. Din formatie mai fac parte Michele Luppi la clape si Michael Devin la bass. Whitesnake se numara astfel printre fromatiile etalon ale scenei rock internationale, cu un sound unic si cu un show atrenant, alimentat de forta si energia lui Coverdale care la 67 de ani si dupa 45 de ani de activitate in scena rock reuseste sa transpuna publicul in atmosfera anilor 80, atunci cand rockul domina industria muzicala.


Informații bilete

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP (cu loc) - 319 lei in earlybird, 349 lei in presale si 370 la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fara loc, in fata scenei) - 229 lei in earlybird, 259 in presale si 270 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) - 139 lei in earlybird, 159 lei in presale si 170 lei la intrare + taxe 10 lei
Perioada earlybird este limitata la primele 1000 de bilete.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar in zona Teren dar insotiti de un adult care are bilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top