Noutăți și comunicate

SinScape s-a inscris la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”

26 februarie 2014
SinScape s-a inscris la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”
Inca o formatie inscrisa oficial la concursul Maximum Rock - Suport Pentru Underground este SinScape . Trupa a fost infiintata in 2011 in Bucuresti si este adepta sonoritatilor de tip metalcore/ post-hardcore.

Iata ce au spus baietii despre participarea la unul dintre cele mai apreciate concursuri rock din Romania:

"SinScape este o trupa relativ tanara in underground-ul romanesc. La doar un an și jumatate de la prima intalnire in sala de repetitii in formula completa, trupa a reușit sa produca primul material de studio. Dupa schimbarea vocalului, trupa și-a revizuit materialele vechi și a inceput lucrul la piese noi. "Maximum Rock - Suport pentru underground" este o oportunitate excelenta pentru trupa sa promoveze noile materiale și sa "incerce apele" cu acestea. Evenimentul ofera o expunere pentru formatie, dar, in special pentru melodiile prezentate; o asemenea sansa cu greu poate fi gasita in alte circumstante ale scenei metal, in speta, metalcore, din Romania. Recitalul de la Spu poate reprezenta o buna modalitate de a promova SinScape dincolo de limitele impuse pana acum in mod direct sau indirect de piata".

In urmatoarele zile vom anunta si alte formatii participante.
Si trupa ta poate sa participe la concurs! Asteptam in continuare inscrieri.
Aflati cum puteti lua parte la concurs.
Mai multe despre SinScape Aici



Reamintim ca finala concursului "Maximum Rock - Suport Pentru Underground" se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 16 mai 2014.

Pentru ca trupele sa aiba ocazia sa ia parte la eveniment, acestea trebuie sa se inscrie, respectand pasii din regulamentul de pe Site.

"Maximum Rock - Suport Pentru Underground" a luat nastere in 2008 si este cu siguranta cel mai indragit concurs de muzica rock, live, din Romania, o rampa de lansare pentru formatiile tinere. Dintre formatiile premiate la editiile precedente, care deja si-au croit un drum pe scena underground din Romania amintim: Stilborn (locul 1 - 2010), Monarchy (locul 2 - 2010), White Walls (locul3 - 2010), Act (locul 3 -2009), Vespera (locul 1 - 2008), Krepuskul (mentiune - 2008).

Cat despre premii, acestea sunt oferite de catre Guitar Shop si constau in:
- Locul 1 - 5.000lei (Voucher)
- Locul 2 - 3.000 lei (Voucher)
- Locul 3 - 2.000 lei (Voucher)

Sumar:
- 1 februarie 2014 - 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
- 15 - 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
- 30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
- 16 mai 2014: Finala / Colectiv Club

Guitar Shop este distribuitor oficial in Romania pentru mai multe firme de instrumente muzicale printre care amintim: Fender, Jackson, Gibson, Epihone, Godin, Taylor, Gretsch, Roland, Boss, Dunlop, DigiTech, Meinl si multe altele, avand magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top