Noutăți și comunicate

'Singuri printre oameni' este noul single Resita Rocks feat. Costin Adam

4 decembrie 2017
'Singuri printre oameni' este noul single Resita Rocks feat. Costin Adam
Dupa primirea deosebit de calduroasa avuta de “Humanity”, precedentul single, (emisiunea Heavy Metal Magazine TV cu Lenti Chiriac, revista Maximum Rock, Metalhead, Radio Romania, Radio Definite Rock, Radio Trib etc.), proiectul Resita Rocks lanseaza dupa o pauza creativa de cateva luni un nou single intitulat “Singuri printre oameni”. Si de data aceasta, la voce se afla Costin Adam, solistul legendarei trupe Phoenix si al grupului Nexus.



“Singuri printre oameni” apartine in original formatiei resitene ATTIS, care a abordat stilul Melodic Metal si a activat intre anii 1992-1997 si 2011-2013. In anul 1996 a editat un album numit “Memento Mori” in formula Lucian Bogdan (voce si clape), Dolores Matias (voce), Florin Mares (chitara), Flaviu Vermesan (chitara), Adrian Nitulescu (bass) si Dani Enoiu (tobe).

Noua versiune a piesei a fost interpretata de Toni Dijmarescu (chitara), Adrian Nitulescu (bass), Flavius Suciu (tobe) si de noii lor colaboratori, Vlad Toma (clape, ex. DESANT si SYN ZE SASE TRI) si Dan Albu (voci aditionale, ex.

PHOENIX si NEXUS). Mixajul a fost efectuat de Flavius Suciu in propriul sau studio, DadiuStudio, aflat in localitatea Alcossebre din Spania, iar proiectul grafic este realizat de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarile cu trupa GOODBYE TO GRAVITY pe albumul “Mantras Of War” sau BUCIUM pe albumul “Miorita”.

“Am fost fericit cand colegii mei au propus ca urmatoarea piesa pe care o “atacam” sa fie cea a trupei ATTIS, trupa in care am cantat multi ani si de care ma leaga amintiri frumoase. In timp ce-mi inregistram partile, m-am simtit din nou ca la 20 de ani – a fost un sentiment absolut unic” (Adrian Nitulescu)

Proiectul RESITA ROCKS a fost infiintat de muzicienii Toni Dijmarescu, Adrian Nitulescu si Flavius Suciu, care si-au propus sa inregistreze piese din repertoriul trupelor de referinta ale Rockului resitean din anii ’80-’90, cum ar fi PENTRU VOI, KRATER, NECROTICISM, ARGOTIC, RAMSES, SCREAMING HEADS sau TRANSROCK. Scopul proiectului este promovarea Rockului din Banatul Montan si sprijinirea artistilor si al trupelor din regiune.

https://youtu.be/ZpseQx6pfCU

Resita Rocks pe Facebook: https://www.facebook.com/resitarocks


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top