Noutăți și comunicate

Simona Radu prezinta noul single la Clubul Taranului

20 februarie 2015
Simona Radu prezinta noul single la Clubul Taranului
Vineri, 20 februarie 2015, Simona Radu va sustine primul ei concert in acest an, la Clubul Taranului, ocazie cu care va canta in premiera un nou single de pe urmatorul sau album ce va fi lansat anul acesta. Pe scena din Clubul Taranului vor mai urca alaturi de ea Sebastian Blaj (clape, chitara, backing vocals) si Mihai Melinescu (chitara, backing vocals).

Concertul va incepe la ora 21.00 iar intrarea va fi 20 de lei.
Adresa Clubul Taranului : Sos. Kiseleff, Nr. 3, intr. Monetariei, Bucuresti).Simona Radu - I am I (lyrics video)
http://www.youtube.com/watch?v=w942o3NCKoY


Despre Simona

Pe Simona Radu o stiti precis din colaborarile cu Vama Veche si Firma, ea fiind si vocea formatiei Trupa alaturi de care a lansat in 2004 Ep-ul "Urc si cobor" si de pe care ati auzit sigur macar o data piesa "Daca nici tu".

Simona Radu a revenit apoi cu un nou proiect ce-i poarta numele, lansand in 2011 albumul "A Million Others Like Me". Autoprodus si lansat digital, albumul a primit premiul 2 (juriu si People's Choice) la concursul Eco Arts Awards pentru piesa "Blood Stained" si a ajuns doi ani la rand in semifinalele International Songwriting Competition cu piesele "Fairytale" si "Naked As We Come". Stilul ei muzical penduleaza undeva intre indie pop si singer/songwriter, iar printre influentele muzicale se numara Alanis Morissette, Tori Amos, Gotye, Imogen Heap si Ed Sheeran.

Hitul-surpriza "Lla" si o proaspata formula live au readus-o pe Simona Radu in atentia publicului, ea pregatind un nou album pentru acest an si urmand sa fie prezenta pe coloana sonora a filmului "Bucuresti Non Stop" in regia lui Dan Chisu.

Simona Radu on Facebook: http://fb.com/SimonaRaduMusic
Simona Radu on Youtube: http://youtube.com/SimonaRaduMusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă